Снимкa: UAZBuka
fallback

Премиерата на обновения всъдеход UAZ Patriot е насрочена за края на този месец, но в интернет пространството вече се появиха снимки и информация за модела. Фотографиите бяха публикувани на сайта UAZBuka.

От предшественика си обновеният Patriot се отличава по броните и светлините, решетката на радиатора, корпусите на огледалата и разширените калници. В салона е поставена нова мултимедийна система със сензорен екран, а също така и нов приборен панел.

Обновяването на модела стартира още през май, а през септември всъдеходът бе качен и на конвейера. Освен промени във външния вид и интериора UAZ Patriot е получил и модернизирани преден и заден мост, камера за заден ход, нов климатик и обновено окачване с по-комфортна настройка.

Продажбите на модела стартират този месец, като първите бройки от автомобила вече са на разположение при дилърите на марката. Цената на всъдехода все още не се знае.

Известно е обаче, че през 2016 г. той ще получи нов бензинов турбомотор с обем 1.8 литра и мощност от 150 к.с.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 9 години

Руска свинска *** създадена от пияни комунистически *** с ляво мислене и възгледи.

26

Анонимен

преди 9 години

Непал го предпочитат пред Нисан Патфайндър и даже Дефендъра!----------Глупости.Ако предпочитат нещо руско, то е класическия УАЗ 469, защото е лек и евтин.Това чудо на снимката не може да е никаква конкуренция на Нисан и ЛендровърС 1,8 двигател може само да излезеш на банкета на шосето

25

Язе

преди 9 години

До ГАЦО БАЦОВKak, като от Рено са я заели емблемата

fallback