Снимка: Aston Martin
fallback

Нова серия от снимки на възродената Lagonda разкри британският производител Aston Martin. Кадрите дават първи поглед към интериора на луксозния седан, който ще бъде предлаган само на отбрани клиенти от Близкия изток.

Автомобилът, който е създаден изяло по вкуса на клиентите от Близкия изток, разполага с четири индивидуални места, които са разделени от масивна централна конзола. Задните две кресла разполагат с достъп до инфо-развлекателните функции на автомобила, като е наличен и подвижен подлакътник с поставки за чаши и охладител за напитки.

Тапицерията е кожена, украсена със специални мотиви. Всички места разполагат с функции за подгряване и вентилация. Детайлите са от алуминий и естествено дърво.

Информация за останалите екстри и технологии на борда на Lagonda ще бъде изнесена непосредствено преди пазарната премиера на модела, която е насрочена за първата половина на 2015 г.

Възродената Lagonda е продукт на подразделението Q, което се занимава с персонализирането на моделите на Aston Martin. Автомобилът ще бъде предложен в серия от само 100 екземпляра, като ще се произвежда ръчно в завода в Хейдън, Великобритания.

Lagonda, която ще бъде предлагана само на отбрани клиенти от Близкия изток, използва алуминиевото шаси VH, а купето й е изработено от карбон. Двигателят е 12-цилиндров с обем 5.9 литра и мощност от около 600 к.с. Очаква се ускорението от място до 100 км/час да отнема около 4.2 сек.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback