Снимка: АвтоВАЗ
fallback

Руският автомобилен гигант АвтоВАЗ пусна второ изображение на най-очаквания си модел – Lada Vesta. Снимката е на интериора на автомобила, който ще се появи пред публика по-късно тази година.

От изображението се вижда, че оборудването на седана е далеч по-модерно от това на останалите модели на руската компания. На централната конзола е разположен голям екран на мултимедийната система. Самият панел с прибори изглежда доста обикновен, но и същевременно ергономичен.

Трябва да се отбележи и новия външен вид на климатичната инсталация, както и на волана, на който са разположени няколко допълнителни бутона за управление на различни функции. Налично е дори подгряване на волана, което не се предлага на нито един от досегашните модели на АвтоВАЗ.

Първият тийзър на Lada Vesta, на който се виждат предните фарове, бе публикуван в началото на месеца. Моделът е изграден на новата универсална платформа Lada B, разработена от АвтоВАЗ. Дизайнът на седана ще бъде в стила на концепта X-Ray. Официалната премиера на модела ще се състои на 27 август на автосалона в Москва.

Още снимки на новата Lada Vesta вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

КОРЕКТОР

преди 9 години

До наблюдаващотдалечА тислучайно да си слушал за камиони Щаер и военни и за граждански версии/За "джипките" на Пух, които са австрийския вариант на G- джипката на Мерцедс/За пистолетите Глок да си чувал нещо?За явтоматите Штайр ауг да си чувал нщо?

12

mihail

преди 9 години

В българия заплатите са ниски иначе бих си я купил

11

уауу

преди 9 години

ауу ужас колко е азиатско-чевролетско...

fallback