Снимка: Auto Mountain Home Ranch
Коя е комбинацията, на която обикновеният американец трудно би устоял? Сигурно има няколко, но със сигурност най-голям шанс има тази между огромен автомобил и огнестрелно оръжие. Точно на това разчитат собствениците на автосалона Mountain Home Ranch в щата Айдахо.
 
До края на ноември всеки клиент, закупил автомобил от салона, получава като подарък пушка. В зависимост от класа и типа на возилото мениджърите на автокъщата предлагат на купувача самото оръжие или сертификат за покупка на такова в местния магазин Cabela's, който предлага всякакво оборудване за лов и туризъм.
 
Има дори опция, при която клиентът може да си поръча пушка по интернет, като автосалонът заплаща нейната цена и съответно доставката.

Промоцията важи не само за чисто нови автомобили, но и за такива на старо. При новите коли обаче стойността на оръжието е $400, докато при старите – само $250. С най-голяма популярност в автосалона се ползват големите пикапи, които вървят в комбинация с ловна пушка с оптичен мерник.

По думите на собственика на Auto Mountain Home Ranch, от началото на годината той е раздал сертификати за покупка на оръжия на стойност от $60 000, което ясно показва, че бизнесът с автомобили в този автосалон върви доста успешно.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase