Снимка: AutoMedia.bg
fallback

След като ловците на сензации в автомобилния свят на няколко пъти пуснаха шпионски фотографии на бъдещите модели на Mini – Paceman и Paceman S, от компанията решиха да покажат официални снимки на новия автомобил. Това стана на страницата на Mini във Facebook, където кросовърът също е леко замаскиран.

По-рано този автомобил бе известен като Countryman Coupe и се явява версия на Countryman с 2 врати. Очакванията са Paceman да има напълно преработена задна част, която в случая е добре прикрита на снимките, с хоризонтални задни светлини и ниско разположена броня.

Засега предположенията са, че Mini ще покаже кросовъра на изложението в Париж през септември, като тогава официално ще бъде потвърдено и съществуването на модификация Paceman S. Под нейния капак трябва да бъде разположен същият 1.6 литров турбомотор с мощност 184 к.с., който се използва за Countryman S.

Спортното купе Paceman ще се произвежда в завода в Австрия, където се сглобяват и моделите Countryman. Ако машината дебютира пред публика в Париж, в серийно производство тя ще се появи в средата на 2013 г.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback