Кола се заби във втория етаж на сграда в бразилския град Сао Пауло. Снимка: Globo.tv
fallback

Шофьор изгуби контрол над автомобила си и се заби във втория етаж на сграда в бразилския град Сао Пауло.

В този момент в жилището са се намирали осем души. Никой от тримата възрастни и петте деца не е пострадал, пише Jornal de Noticias.

Свидетели на инцидента разказаха, че шофьорът е изгубил контрол на мост, минаващ покрай жилищна сграда и колата излетяла право в нея. В стаята, в която връхлетял автомобилът, било 6-месечно бебе, което в този момент спяло. Майката на момченцето каза, че за късмет детето било в другия край на стаята и не е пострадало.

„Малко преди удара бяхме в банята, точно където удари колата. Сложих го в креватчето и като излязох, чух страхотния удар“, обяснява Алесиан Исус де Алмейда.

Хората от спасителния екип е трябвало да се качат на покрива на сградата, за да извадят от колата шофьора, който е тежко ранен и е бил откаран в болница.      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 12 години

Ред Бул дава крилаааааа!

10

Анонимен

преди 12 години

Ако беше пернишко гофче, щеше направо да прелети над къщата!!!

9

до 3 и 7

преди 12 години

Стават чудеса по света. През 1991 Садам бомбардира Израел с 39 бомби и не уби никой.Близнаците се срутиха в Америка и пак нито един утрепан евреин. Самолет от Бразилия за Париж падна в океана а евреите бяха в следващия. Как да го разбираш ? И това си е Божа работа

fallback