Снимка: AutoMedia.bg
fallback

През 2013 г. на пазара ще се появи Lada Granta Sport, която ще се предлага в няколко различни версии, съобщи ръководителят на проекта Granta Cup Владимир Незванкин.

Според него автомобилът ще бъде напълно достъпен за всеки купувач, тъй като ще се продава от всички дилъри на АвтоВАЗ.

Спортната Lada Granta ще разполага с по-мощен двигател, по-добра управляемост и подобрена аеродинамика.

В най-слабата версия, която ще носи името Light, двигателят ще бъде с мощност от 130 к.с., докато в най-мощният – Turbo, ще разполага с 200 к.с.

Като за начало се предвижда през 2013 г. да бъдат пуснати общо 2500 бройки Granta Sport, като в зависимост от интереса към тях ще се преценява какво да бъде производството им през 2014 г.

Вижте галерия на спортната Lada Granta

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

до 86

преди 12 години

А ти откъде знаеш какво карам? Нещо много си се запенил. Сигурно,защото нямаш пари за прекрасните и евтини китайски коли. А *** можеш да наречеш на майка си синчето!!!

63

Тео

преди 12 години

Абе момче,как не ви писна от това КГБ и ДС? Щото на мен ми се повръща от повърхностни, всекидневни, всекичасни клишета! Стига! Дай нещо по-умно! Ама е трудно за полирани мозъци! Карал съм и "Самара". Нормално. Знаеш ли, главчо, че руснаците се изръсиха огромна сума на "Роrsche" за разработката на предния мост? Дизайнът си беше техен и народът им наричаше колата "зубыло", преведено - клин, пробойник. Но като поведение на пътя беше добра, доста добра.

62

Сашо

преди 12 години

Е, не е "Subaru - Impreza ", но веднага се вижда, че е момиче с характер и не е за всеки зажмоцан автодебил. Успех, братушки! Покажите им кузькину мать!

fallback