Снимка: AutoMedia.bg
fallback

След като през последните две години Дейвид Бекъм продаде в интернет Porsche 911 Turbo и TVR Cerbera, сега футболистът предлага на търг и уникален Rolls-Royce Phantom, създаден по негов вкус.

Возилото - Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Convertible DUB Edition се продава на търг в интернет с начална цена $329,000.

От информацията става ясно, че автомобилът е "грижливо поддържан", като с него са изминати по-малко от 10 000 километра. Бекъм изтъква и факта, че уникалното луксозно купе на Rolls-Royce, е способно да ускори от място до 100 км/час за 5.9 секунди и да развива 250 км/час.

Към екстрите спадат и допълнителните стелки от агнешка вълна, затъмнените прозорци, джантите с размер 24-инча!, капакът от тиково дърво на мекия сгъваем покрив, уникалната боя на екстериора, DVD системата и много други.

Семейство Бекъм добавя уникалния Rolls-Royce към колекцията си от автомобили през 2008 година. Всъщност този Rolls-Royce е звездата в техния гараж, в който са паркирани още Range Rover, Porsche 911 и Jeep Wrangler.

Не се съобщава причината за продажба на колата. Знае се обаче, че 36-годишния футболист, който има четири деца, е в списъка от чакащи за новия Rolls-Royce Ghost.

По повод продажбата на уникалния на Rolls-Royce Ахмед Ал-Бакри, който представлява Rolls-Royce в Европа и Близкия изток, заяви: "Колата е уникална по отношение на своите възможности и дизайн - не е всеки ден ще видите кабриолет Rolls-Royce с 24-инчови джанти. Дейвид Бекъм е уникален играч, колата също".

Снимки на колата на Дейвид Бекъм вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

селска пръчка

преди 12 години

Ако смъкне седемнайсе паунда, я взимам веднага.

18

do IVAN

преди 12 години

a TI KOI BESHE VE ***?

17

Ivan

преди 12 години

Koi beshe toq Beckham? Na Space girls ednata krava maja li? Maneken li? Gey li?

fallback