Снимка: AutoMedia.bg
fallback

Два от автомобилите, които компанията Литекс Моторс ще произвежда край Ловеч, бяха предпремиерно показани на провелия се през почивните дни Първи кръг на Български шампионат на затворен маршрут Писта Литекс Велико Търново.

Автомобилите Great Wall Hover и Steed на компанията бяха използвани за официални автомобили на състезанието.

Двата модела предизвикаха сериозен интерес сред публиката на автомобилното състезание, а от компанията разкриха техническите характеристики на возилата, съобщава AutoMedia.bg.

Цените им все още се пазят в тайна, но от Great Wall подчертаха, че автомобилите им ще "предложат на клиентите най-доброто съотношение цена–продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене".

Вижте характеристиките и още снимки на новите коли тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

177

dragunov7.62

преди 12 години

Много прости хора има в тия форуми ,вместо да се радват че въобще нещо се прави в тая държава те само злорадстват , наистина калпав материал.

176

Анонимен

преди 12 години

гледам че целенасочено някой трие коментарите на хората който не се изказват ласкаво за тази кола поцхти всеки коментар е изтрит от тука явно на някой не му оттърва но такава ни е държавата аз също няма си купя такава таратайка китаиска дето ще се счупи на втория ден и да ясно е че някой пере пари с тези коли толкоша ли не можеше да сглобим западна кола а тези китаиски таралясници а?

175

wjzofds

преди 12 години

x6HnUC , [url=adkbepcuuqjq/]adkbepcuuqjq[/url], [link=kbuvwchchmlq/]kbuvwchchmlq[/link], bgpmgcfirphr/

fallback