Снимка: архив Булфото
fallback

Днес от 10:00 ч. до 17:00 ч. днес ще бъде ограничено производството от всички вятърни и фотоволтаични централи на територията, обслужвана от ЧЕЗ, съобщиха от дружеството.

Териториалните диспечерски управления на "Електроенергиен системен оператор"/ЕСО/ ЕАД разпоредиха на "ЧЕЗ Разпределение България" АД да бъдат ограничени максималните работни мощности с 40 процента, поради дисбаланс между производство и потребление на електрическа енергия.

"ЧЕЗ Разпределение България" АД напомня, че разпорежданията на оперативния персонал на Териториалните диспечерски управления на "Електроенергиен системен оператор" ЕАД са задължителни за изпълнение от оперативния персонал на ЧЕЗ и за оперативния персонал на производителите на електрическа енергия, присъединени към съответната електроразпределителна мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Пича

преди 6 години

До Производител на ВЕИ-Такива като тебе живи да ги одерат.Господ забавя но не забравя?

42

Дръндера

преди 6 години

Хей Волтаик,заради такива като тебе страда народа.Като си толкова курназ защо продаваш произведената енергия на по висока цена.Този който ти го е разрешил трябва публично да се линчува.

41

Волтаик

преди 11 години

Мойте волтайци трябва да получават най много -кинти,щото аз съм най големия тарикат! Постройл съм ги върху най-скъпата Добруджанска земя! Няма такъв тарикат кат мене,заел съм 500 хиляди декари плодородна земя,там и пиле няма да префръкне! Никакви селяни с мотики,никакви комбайни-тока е важен,а вие дето само на картофи я карате-сейте си ги на връх Ботев,там е най изгодно за вас,може и на Вихрен,ако искате и Карпатите са свободни!

fallback