Снимка: Булфото
fallback

От 26 до 29 май т.г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе международната специализирана изложба ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА.

Участници са компании, специализирани в сухопътния, въздушния, морския, речния, железопътния и комбинирания превоз на товари и на свързаните с тях логистични дейности, спедиторски, митнически и куриерски услуги.

Представени са оператори за интермодални превози, производители и доставчици на складова техника, оборудване, GPS системи и ИТ решения, съвременен софтуер и техника за качествено съхранение и бързо обслужване на товари.

Разнообразни спедиторски и логистични услуги – всекидневен транспорт с мултитемпературни камиони и използване на „On–line”система за мониторинг на температурата, дистрибуция на хранителни продукти за вериги за бързо хранене или на свежи и замразени храни за големи вериги магазини, предлагат някои от изложителите.

Други са с оферти за групажни и за въздушни пратки, за цели контейнери, международни автопревози или спедиция по железница, шосе, въздух и вода, спедиторски и митнически услуги за панаири, изложби, конгреси, карго застраховки и др.

Какви предимства има Интермодален контейнерен терминал Гара Яна – София и как бизнесът да се възползва от тях, възможните комбинирани превози железница/шосе чрез връзка на терминалите в Русе и Стара Загора с терминалите в други държави, а от тази пролет и с нов совалков влак и много други шансове за транспорт, могат да бъдат открити на изложението.

Доста от участниците в изложението представят подемно-транспортна и складова техника и оборудване, наложили се в практиката на водещи компании.

Сред експонатите са електрокари, дизелови и газокари, мотокари, работни подемни платформи, стелажи и стелажни системи, палетни колички, високоповдигачи и друга техника.

Има маневрени, с малък радиус на завой, идеални за неголями, или с тесни коридори помещения електрокари, както и малки товарни автомобили с товароносимост и скорост, подходящи за градски условия.

На ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА са експонирани лекотоварни автомобили, ремаркета, полуремаркета и надстройки за автомобили на родни производители, както и продукти, части и аксесоари за поддръжката и добрата експлоатация на техниката - индустриални гуми и батерии за електро- и мотокари, за автомобили с голяма товароподемност и автобуси, горива и смазочни материали, резервни части за различни марки подемно оборудване, покривала за камиони, надписи, дигитален печат и други аксесоари.

За превозвачи, вносители на автомобили, застрахователни и лизингови компании, куриерски и дистрибуторски фирми и други потребители, водещи мобилни оператори предлагат високотехнологични GPS/GSM решения и GPS системи за проследяване и охрана на автомобили, ремаркета, контейнери, различни товари.

Има избор на софтуер за управление на складово стопанство, на продуктови потоци, за търговия, дистрибуция, информационни системи специално за жп транспорта, баркод и фискални принтери и скенери, електронни етикети, тахографи и друга техника и технологии за логистиката.

Работното време на ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА е от 10.00 до18.00 ч., на 29 май – до 16.00 ч. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback