Снимка: Facebook
fallback

На 50 години, след дълго боледуване, почина фотографката на БТА Бистра Бошнакова-Парсънс. 

Oще по темата

През декември близките й съобщиха, че тя страда от тежко онкологично заболяване в напреднал стадиш и има нужда от помощ.

"Приятели, Бистра e едно прекрасно момиче, което се нуждае от подкрепа. Тя има силата и куража да се пребори, оттам нататък сме ние. И трябва да се случи сега!", призоваха те и публикуваха банкова сметка за събиране на средства. За жалост болестта надви лъчезарната Бистра, която е майка на 7-годишно момиченце.

На 30 декември самата тя се обърна към онези, които са й помогнали, с пост във Facebook:

"Скъпи, верни приятели,

Пиша, за да ви благодаря. Благодаря ви, че дарихте средства и вложихте сърцата си в кампанията, която моята скъпа Златна организира! Искам да ви съобщя, че се събра една сериозна сума. Тя би могла да помогне за лечението ми, което, както знаете, ще продължи по-дълго, поради грешно поставената в началото диагноза.

Благодаря ви за прекрасния коледен подарък! Нека добрините, които сторихте за мен, се върнат при вас хиляди пъти!

Пожелавам на всички вас една незабравима 2020-та, пълна с радост, удовлетворение и обич! А здравето... да ви стиска за ръката и да не ви пуска! "

"Мир на душата й!", написаха нейните бивши колеги.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3И според мен едно от най-смислените изказвания.Но едва ли ще стане реалност пожеланото от Вас.Знаете КОЙ ни управлява, КОЙ моделира, манипулира и определя ценностите ни!Бог да прости жената.

8

Митко 19см

преди 4 години

"грешно поставената в началото диагноза"Жалка българска действителност. Колко ли живота са съсипали нашите т.нар. доктори.Язък за жената.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3 Едно от най-умните изказвания от доста време насам! Но , за съжаление, тези, от които зависят нещата, се умиляват от простащини и пари, не от човешките съдби. И хората си умират ей така... Нека душата на Бистра почива в мир.

fallback