9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3И според мен едно от най-смислените изказвания.Но едва ли ще стане реалност пожеланото от Вас.Знаете КОЙ ни управлява, КОЙ моделира, манипулира и определя ценностите ни!Бог да прости жената.

8

Митко 19см

преди 4 години

"грешно поставената в началото диагноза"Жалка българска действителност. Колко ли живота са съсипали нашите т.нар. доктори.Язък за жената.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3 Едно от най-умните изказвания от доста време насам! Но , за съжаление, тези, от които зависят нещата, се умиляват от простащини и пари, не от човешките съдби. И хората си умират ей така... Нека душата на Бистра почива в мир.

6

Анонимен

преди 4 години

Хубава жена,Бог да я прости..

5

Die Wahrheit

преди 4 години

До АнонименСпоред мен, трябва да се разгледа заболябаемоста от рак преди и след Чернобил.Сега е пика на раковите заболявания, 30-40 год. след Чернобил.

4

Анонимен

преди 4 години

някои лекари да се замислят, като реват за пари! Да почива в мир, а некадърниците поставили и грешната диагноза сън да не ги лови!

3

Анонимен

преди 4 години

Ракът е като епидемия - това е нещото, върху което трябва да съсредоточим максимално усилия и пари в Европа (щото не се сещам за друг, освен Европа и САЩ да имат потенциал за развитие на лечение) - намиране лечение на рака и ранна диагностика. Не толкова сгради, спорт, стадиони и купища безсмислени проекти, а медицина. Поне аз така смятам - не спортиситите да са хората, които всеки ден биват хвалени, а учени, които реално допринасят с нещо за човечеството

2

Съболезнования!

преди 4 години

Почивай в мир, мило момиче!

1

чадър корп

преди 4 години

щом не е от корона, не ме интересува!