Започналото преди година въстание в Сирия все повече приема формата на яростна въоръжена борба. Снимка: архив, Reuters
fallback

Руски боен кораб с антитерористично подразделение на морската пехота е акостирал в сирийското пристанище Тартус, съобщи генералният щаб на руския Черноморски флот, цитиран от ДПА.

Военният танкер се е присъединил към руски боен кораб за разузнаване и наблюдение, който вече се намирал в Тартус, съобщи Интерфакс.

Oще по темата

Русия поддържа военно присъствие в сирийското пристанище, за да демонстрира загрижеността на Кремъл за стабилността на Сирия и за оказване на помощ при евентуално евакуиране на руски цивилни граждани от района, заявиха представители на руските ВМС, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Ангел

преди 12 години

Трябва да се обяви кой въоръжава "мирните" протестиращи преди да се коментира кое е по добре,руски или еврейски "миротворци" да решават изхода от творението на ЦРУ и МОСАД.

52

7

преди 12 години

Преди години по Viasat Explorer даваха за специалните части на КГБ и една случка в Ливан през 80-те с отвлечени двама руснака. Познайте какво са правили онези момчета в Бейрут ;) открили похитителите и някакъв шейх ръководител техен получил единия на разфасован на части в чувал. Разбрал намека много бързо.

51

Анонимен

преди 12 години

дО 55 ТИ ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ХОДИ СИ КУПИ ЕДИН ДЮНЕР В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ПОСЛЕ СПОДЕЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ

fallback