Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Шест тела са открити на плажове в средиземноморския турски окръг Анталия за последните пет дни, предава турската телевизия НТВ.

Предполага се, че повечето от откритите тела са на нелегални мигранти, чиято лодка вероятно е потънала наскоро край бреговете на Анталия. Сред загиналите има и дете.

Днес за пореден ден бе съобщена ужасяваща новина за намерен загинал човек, след като сутринта служителите на петзвезден хотел са открили тяло на мъж на плажа.

В района са пристигнали екипи на бреговата охрана, полиция и лекари. Тялото е изпратено в Института по съдебна медицина в Анталия.

В сряда на плажове в курортите Алания и Манавгат (окръг Анталия) бяха открити телата на дете и възрастен, а вчера бяха намерени още два трупа в Манавгат и един в Серик.

Има вероятност тялото на жената, открито в Серик, да е на 18-годишна млада жена, изчезнала преди 13 дни. Семейството й, живеещо в Истанбул, е пристигнало в Анталия за ДНК тестове. (БТА, Нора Чолакова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 месеца

Фашистка Турция на Ердоган не прощава!

18

мак

преди 4 месеца

Не знам защо някои злорадстват, но все пак- никой не кара мигранти да предприемат опасни пътувания към мама меркел. Дали пак милозливите ще реват, че негостоприемната Европа ги уби?

17

Хм.. Хм..

преди 4 месеца

Но като се замисли човек, Африка е беден континент, няма как с честен труд да спестиш 5 до 10 хил евро за да си покриеш всички разходи по нелегалното пътуване до Европа . И то от млади хора каквито са 90% от пристигащите . Единствения начин е с въоръжени грабежи, измами и пласиране на дрога .... те за това нямат професии тия мигранти и затова не носят паспорти или документи за самоличност. Не че някой в толерастрка и наивна Европа им ги иска де....

fallback