19

Анонимен

преди 8 месеца

Фашистка Турция на Ердоган не прощава!

18

мак

преди 8 месеца

Не знам защо някои злорадстват, но все пак- никой не кара мигранти да предприемат опасни пътувания към мама меркел. Дали пак милозливите ще реват, че негостоприемната Европа ги уби?

17

Хм.. Хм..

преди 8 месеца

Но като се замисли човек, Африка е беден континент, няма как с честен труд да спестиш 5 до 10 хил евро за да си покриеш всички разходи по нелегалното пътуване до Европа . И то от млади хора каквито са 90% от пристигащите . Единствения начин е с въоръжени грабежи, измами и пласиране на дрога .... те за това нямат професии тия мигранти и затова не носят паспорти или документи за самоличност. Не че някой в толерастрка и наивна Европа им ги иска де....

16

Мечо Пух

преди 8 месеца

Колкото повече - толкова повече.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Доживотни социални помощи за 6 човека бяха спестени! Може и да звучи гадно, но в Западна Европа отдавна изреваха, че тези хора не се интегрират, а живеят на гърба на работещите.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не бяха съсипани страните им нямаше да се юрнат към Европа.Меркел се върза на задокеанските си господари .Няма я вече цивилизована Европа.Целта е постигната.

13

Хм....

преди 8 месеца

И защо трябва да рискуват така ? Има много фериботи между градовете в Северна Африка и Европа . Показваш си паспорта . Купуваш си билет НЯКОЛКО ПЪТИ ПО ЕФТИН ОТ ТАКСИТЕ НА КАНАЛДЖИИТЕ и пътуваш комфортно към Европа . ВСИЧКИ нормални хора така пътуват. Имаш да платиш няколко хиляди евро за каналджии и пътуване в продънена лодка а нямаш СТО ЕВРО за ферибот .... ДА НЕ БИ ДА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЪРСЕНИ ОТ ЗАКОНА тия мигранти че не показват паспортите си и крият истинската си самоличност ?

12

Samo minavam

преди 8 месеца

Вермахтът не можа да мине, Канала. Спомнете си за Чърчил

11

Мигрантчо

преди 8 месеца

Мигрирали, мигрирали и полегнали за малко на плажа да дремнат хората.

10

Джо

преди 8 месеца

А можеха да отидат в някоя богата държава на югоизток. Я Изрел, я Иран, я ОАЕ. Какво ги спира?

9

Тия, дето пишат

преди 8 месеца

минуси по-долу, да не би да не знаят, че труповете са благодарение на политиката на Меркел и нейните господари? И също хилядите жертви на атентати в Европа?

8

Toni Ivanov

преди 8 месеца

Нямат край тези "марокански скакалци". Скоро цяла Европа ще се дупи на келимчета и ще бъде превзета от исляма без да гръмне и една пушка,а на времето турците са се опитвали да я завладеят със сила.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Не е ли хладно за плаж

6

Анонимен

преди 8 месеца

Шест е малко, аматьорска бройка. Повече трябва!

5

Като няма граничари

преди 8 месеца

морето си върши работата.

4

Христо Христов

преди 8 месеца

Мда... Шарли Ебдо ПАК да прави карикатура, както с изхвърленото бебешко трупче, а извратеняци те в ЕС да се окичат ПАК със значки как му споделят ценностите. Факти!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Още е едва януари, а плажовете са пълни, силен сезон се очертава

2

Рачо

преди 8 месеца

Добри новини ,дай Боже всеки ден по толкова да умират

1

Анонимен

преди 8 месеца

Пишете ги на сметката на Путин както си е по стара евроатлантическа традиция