Снимка: БГНЕС
fallback

Русия обвини западните страни, че подклаждат напрежението в Сърбия - приятелски настроена към Москва балканска държава, която е разтърсена от протести заради предполагаеми измами на изборите, проведени на 17 декември.

"Опитите на колективния Запад да дестабилизира ситуацията в страната са очевидни", заяви говорителката на външното министерство Мария Захарова пред държавните медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

СПОКОЙНО, МОРЯЦИ !

преди 4 месеца

СПОКОЙНО, МОРЯЦИ ! КОРАБЪТ ПОТЪВА НОРМАЛНО ! ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ !

52

Lud

преди 4 месеца

До Virtuozzo САЩ нали са фалирали ?! От къде пари за такива изпълнения !?Само това чета ,че са фалирали и долара потъва !И в момента ,в който има протест срещу удобно на Москва правителство ,все са САЩ!А да ви е хрумвало ,че може да не са САЩ ,а народа ?!И в Украйна така викахте !Няма украински народ ,протестиращите са платени от САЩ!Ще ви посрещнат с цветя и ще свалят Зеленски!След 2 години нещо да светва ?!По една година превземате напълно разрушени села при огромно превъзходство!

51

ПОП ГРУЮ

преди 4 месеца

До народния съд, С неърпение ще чакам да се обърне палачинката и да те видя ок,ачен първи на въжето,за да ти дръпна краката,та да съм сигурен че ти се е пречупило вратлето и със сигурност си потънал в АДА,където ти е мястото.Нали знаеш народната мъдрост,че който г,роб копае на другите,първи пада във него!!Прочети за балчишкия кмет русоблиз,русороб,дето много се тръшкал за р,ушагите,та накрая р,ашистките кораби бомбардирали Блачик и сринали неговата къща,та погребали и жена му в нея за награда!

fallback