53

СПОКОЙНО, МОРЯЦИ !

преди 4 месеца

СПОКОЙНО, МОРЯЦИ ! КОРАБЪТ ПОТЪВА НОРМАЛНО ! ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ !

52

Lud

преди 4 месеца

До Virtuozzo САЩ нали са фалирали ?! От къде пари за такива изпълнения !?Само това чета ,че са фалирали и долара потъва !И в момента ,в който има протест срещу удобно на Москва правителство ,все са САЩ!А да ви е хрумвало ,че може да не са САЩ ,а народа ?!И в Украйна така викахте !Няма украински народ ,протестиращите са платени от САЩ!Ще ви посрещнат с цветя и ще свалят Зеленски!След 2 години нещо да светва ?!По една година превземате напълно разрушени села при огромно превъзходство!

51

ПОП ГРУЮ

преди 4 месеца

До народния съд, С неърпение ще чакам да се обърне палачинката и да те видя ок,ачен първи на въжето,за да ти дръпна краката,та да съм сигурен че ти се е пречупило вратлето и със сигурност си потънал в АДА,където ти е мястото.Нали знаеш народната мъдрост,че който г,роб копае на другите,първи пада във него!!Прочети за балчишкия кмет русоблиз,русороб,дето много се тръшкал за р,ушагите,та накрая р,ашистките кораби бомбардирали Блачик и сринали неговата къща,та погребали и жена му в нея за награда!

50

Мика

преди 4 месеца

Ако чужденец премине по улиците в София ще помисли, че е в сащ.огромни реклами на американски фирми ни посрещат на Витошка.билбордове на английски, всички табели на ресторанти ,кафенета и книжарници са на английски. Да не говорим за моловете.там българският език не съществува и от всякъде кънти американска музика. Време е за ново Възраждане

49

.....

преди 4 месеца

Ситуацията много намирисва на ситуацията при нас, когато нарочно беше платено на разни ***, за да свалят Виденов и да дойде на власт "удобния" Иван Костов, който да ни подари безплатно на запада. Обаче има една съществена разлика - сърбите са корав народ и са много задружни, не са овце като нас и масовката ще подкрепи Вучич.

48

Анонимен

преди 4 месеца

До 34 Руснаците знаят кво да правят,това е самата истина, ти нямаш право да пишеш тук!

47

Иванов

преди 4 месеца

А в русия всичко е честно на избори вече 25 години така ли

46

ajde sq

преди 4 месеца

То или Запада или Костов са дежурните виновни

45

Анонимен

преди 4 месеца

Ако чужденец е за първи път в България и премине по центъра на София ще помисли че е объркал самолета , руска църква, булеварди Дондуков , Граф Игнатиев и този 35 метров паметник (слава Богу че се решиха да го махнат ).

44

Българин

преди 4 месеца

До УНИЖАВАМ русофилиКато не ти харесват паметниците,културата,традициите,националния празник,знамето,герба и конституциятата,значи си сбъркал държавата.Свободен си да отидеш на запад да миеш чинии,защото за друго не ставаш и да бъдеш благодарен за това,че шефовете ти са благоволили да те вземат на работа.

43

Българин

преди 4 месеца

До АнонименАмерикански НПО-та,БТВ и НОВА собственост на американците в национален ефир,Кауфланд,Била,Лидл,франзуци,англичани и германци масово купуват къщи по-селата.Ти на кой свят живееш бе човек?

42

Знаещ

преди 4 месеца

Засиленото присъствие на ,,братя" увеличава уличната и организирата престъпност до заветни незапомнени нива което вече е наистина непоправимо за разлика от наемите.Руското посолство активно работи за прикриването на международната изолация на диктаторската хунта,та прочие ... американците са виновни!!!

41

Знаещ

преди 4 месеца

Белград е приютил огромна част от бягащите от мобилизация блатари защото нали са ,,братски" страни.В следствие наемите са тройно скочили и студентите буквално е трябвало да прекъснат обучението си поради невъзможност да плащат!Новите братя са точно толкова арогантни колкото и краинските им такива,в следствие на което народната ,,любов" и към братята и към техния вожд силно намалява и преминава към омраза.Изключение правят като при нас селските кибици и панелните патриоти на две ракии.

40

НЯМА

преди 4 месеца

До АнонименГУНЬО ДА НЕ БИ ДА ПИШЕШ ОТ ЩАТА НА АМЕРИКА -БЪЛГАРИЯ ,МОЗЪК С БИСТРА ВОДИЦА ДАЖЕНЕ Е ГАЗИРАНА П АИ МЕХУРЧЕТА НЯМА ?

39

Да

преди 4 месеца

Точно така. Най-вероятно чичко Сорос и двете момченца Зукърбърг и Мъск са виновни. Ах този лош чичо Мъск. Настройва сателити и влияе на сърбите, а чичко Зукърбърг ги напътства от социалните мрежи.

38

Крим не е руски

преди 4 месеца

Москва винаги набеждава че китайци, сърби , българи сме съучастници във подкрепата на Русия в тероризма и военните престъпления.

37

Аз

преди 4 месеца

Да бе, на тия смешници за всичко Запада им е виновен! Мърш.иииииии

36

Virtuozzo

преди 4 месеца

Класическа американакса формула за майдан Сърбия единствената не окупирана балканска страна на балканите и ФАЩ роботят здраво това да се промени !Не се давайте братя сърби ,вижте в украйна до къде го докараха с тези западни преврати !

35

И в Сърбия

преди 4 месеца

Си имат ***. И Крчовци.

34

ВЪН !

преди 4 месеца

Руснаците нямат право за се бъркат на балканите и в Сърбия . Не трябва и гласът им да се чува ! Тук не е Украйна !