Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Шестгодишно момче е починало на плаж в Гърция вчера, 15 юли. То е било извадено в безсъзнание от морската зона на плажа Мегалу Кавуриу в Атика, след което е транспортирано с линейка до болницата във Вула.

В лечебното заведение е обявена смъртта му.

Властите са арестували родителите на детето, заради "поставяне на непълнолетно лице в риск".

Назначена е аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Стария хъш

преди 10 месеца

Ненормални родители на тая жега всеки може да умре ако не е на сенка.

21

Анонимен

преди 10 месеца

На Черноморец преди години - щях да се удавя с детето ми на метър и половина от брега.Адски изорано и при силни вълни направо те захлупват. С малко дете буквално вкопчено във врата ми - щяхме да се удавимми двамата между приятелите ни които бяха около нас. Те ни извадиха. Понагълтахме се с гадна вода. После имахме разстройство всички ред по ред. Водата там е такава, че дори малко дамглътнвш и веднага разстройство. От 15-6 човека никой не се размина без разстройство.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Прочетох новината в други медии на английски (това горното не е "новина"), защото нищо не разбрах.Не се казва родителите какви са, само че са били с каравана и детето им е отишло само на плажа. Когато са го видяли, че "плува" с лице надолу - веднага са се развивали хората, извадил го е спасителя и няколко човека са се опитвали да го спасят, включително и до болницата, където е установена само смърта му. Родителите казали, че не са видели, че е избягал. Не знам, ако имаш палаво дете -гледаш го.

fallback