22

Стария хъш

преди 1 година

Ненормални родители на тая жега всеки може да умре ако не е на сенка.

21

Анонимен

преди 1 година

На Черноморец преди години - щях да се удавя с детето ми на метър и половина от брега.Адски изорано и при силни вълни направо те захлупват. С малко дете буквално вкопчено във врата ми - щяхме да се удавимми двамата между приятелите ни които бяха около нас. Те ни извадиха. Понагълтахме се с гадна вода. После имахме разстройство всички ред по ред. Водата там е такава, че дори малко дамглътнвш и веднага разстройство. От 15-6 човека никой не се размина без разстройство.

20

Анонимен

преди 1 година

Прочетох новината в други медии на английски (това горното не е "новина"), защото нищо не разбрах.Не се казва родителите какви са, само че са били с каравана и детето им е отишло само на плажа. Когато са го видяли, че "плува" с лице надолу - веднага са се развивали хората, извадил го е спасителя и няколко човека са се опитвали да го спасят, включително и до болницата, където е установена само смърта му. Родителите казали, че не са видели, че е избягал. Не знам, ако имаш палаво дете -гледаш го.

19

Анонимен

преди 1 година

Фащакис рибакис, за друго не ставакис.

18

Peter

преди 1 година

Тази новина май Нептун Алибегов е я писал :-))

17

Анонимен

преди 1 година

А детето от Каймановите острови ли е или от Флорес или си е местно или въобще какво сте написали ?

16

Станчо Капиталов

преди 1 година

Bulgaria said good bye to Greece.

15

Фифи

преди 1 година

Трябва да си много объркан човек за да ходиш от България в Гърция на море.

14

Анонимен

преди 1 година

Слънцето е убийствено между 13 и 17 часа, дори още в 12 ако сте с кръвно може да ви се замае главата. Едно на ръка защо са го оставили само във водата. Иначе в Гърция на море си е супер и от години спряхме да ходим на море в България по ред причини.

13

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисълът на тази статия?

12

Бон Бон

преди 1 година

За плоската земя можем да си говорим под всяка статия, обаче какво общо има това с фалиралата Гърция?

11

Анонимен

преди 1 година

Без да има намек за причина, нямане никаква новина.

10

Миролюб Бенатов

преди 1 година

Антиваксърите са си мъртви по природа , ама под всяка новина ваксините , ваксините , ваксините ! Споко дрОгарЕ , и 5джито , и пръскащите самолети , и плоската земя , нищо няма да ви умори ! Просто сте си умрели , ама са забравили да ви закопаят !

9

Анонимен

преди 1 година

До От 4, коментара ми беше до сегашния номер 3! В този сайт това е редовния номер - като изтрият коментар, и следващите падат с един номер надолу - така тогавашния номер 4, сега стана 3, а твоя стана 4! Призовавам и мо*дера*торите, като трият коментар да изтриват само текста, а да оставят номера, за да не се получават такива грешки

8

От 4

преди 1 година

До Анонимен 5 ___ Защо не си сложиш един компрес с лед на главата? Какви глупости видя в моя коментар? Изобщо не споменавам ваксини.

7

Бон Бон

преди 1 година

То явно само неориентирани шведи и финландци останаха да ходят в Гърция на почивка.

6

Фяфъ

преди 1 година

Оттук нататък остава само, гърците да почнат да газят туристите в Гърция с танкове.

5

Бон Бон

преди 1 година

Онзи ден застреляха туристи в Гърция, вчера е умряло дете на плажа в Гърция. Много токсична е тази страна Гърция явно. Има ли още кандидати за "почивка" там?

4

Жалко за детенцето

преди 1 година

Сигурно не е можело да издържи на жегата и силния слънчев пек. На дете и да му кажеш да не стои на слънце, то не слуша и тича да си играе. Затова не бива да се изпуска от очи. Ама обърне ли се колата, пътища много. Чак когато станах зрял човех, оцених какво е коствало на родителите ми непрекъснато да тичат след мен по плажа, да ми слагат шапката, която аз хвърлях, за да не ми пречи и да ме вадят от водата. Детето не е куче да го вържеш и успява да издебне кога не го гледаш, за да хукне нанякъде.

3

Анонимен

преди 1 година

И от какво е починало.Явно не се е удавило? Че са го "ваксинирали" със ковисъсирекогенераторите ли ще ги съдят?