Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи днес, че е предложил на премиера Ана Бърнабич и министрите да се върне смъртното наказание в Сърбия, съобщават сръбските агенции.

Oще по темата
Те обаче са против, защото в Европа бихме били само ние и Беларус, каза президентът.

Едно време и аз бях против смъртното наказание, а сега горчиво се разкайвам за тази позиция, добави Вучич на извънредна пресконференция с членове на правителството по повод второто масово убийство тази нощ в страната.
(БТА, Райна Асенова)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 година

Не се подвеждайте по вида му тоя ,пие като смок и не помни от вчера какво е казал .Щял да връща смрътното наказание , глупости ! Евроже /.дърите в Брюксел няма да му разрешат такова нещо .Това противоречи на политиките на ЕС, a 2025 ги подготвят да влизат там. Обективно трябва всяка страна да решава ,ама избор вече няма -има директиви на ЕС.Ще си ги гледат и хранят до смърт (по опасните).Останалите зевзеци по 5-10 години и ще излизат при добро поведение и работа.

21

*

преди 1 година

Човекът изглежда интелигентен и спокоен, не знам как ще се справи, стискам му палци.

20

Анонимен

преди 1 година

Смъртното наказание е наложително по цял свят. В САЩ има и се освобождават от извергите без да им мигне окото. В държавите от втория свят където се извършват актове на чуждопклонничество има страх от смъртното наказание.

fallback