22

Анонимен

преди 1 година

Не се подвеждайте по вида му тоя ,пие като смок и не помни от вчера какво е казал .Щял да връща смрътното наказание , глупости ! Евроже /.дърите в Брюксел няма да му разрешат такова нещо .Това противоречи на политиките на ЕС, a 2025 ги подготвят да влизат там. Обективно трябва всяка страна да решава ,ама избор вече няма -има директиви на ЕС.Ще си ги гледат и хранят до смърт (по опасните).Останалите зевзеци по 5-10 години и ще излизат при добро поведение и работа.

21

*

преди 1 година

Човекът изглежда интелигентен и спокоен, не знам как ще се справи, стискам му палци.

20

Анонимен

преди 1 година

Смъртното наказание е наложително по цял свят. В САЩ има и се освобождават от извергите без да им мигне окото. В държавите от втория свят където се извършват актове на чуждопклонничество има страх от смъртното наказание.

19

Христо Христов

преди 1 година

Свободните държави имат смъртна присъда. Диктаторските държави нямат, защото диктаторите се страхуват от нея. Пример са режимите в ЕС.

18

Второ

преди 1 година

ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ УВЕЛИЧАВА ПРЕДИМНО ПОРАДИ свободно разпространяваните НАРКОТИЦИ/ СТИМУЛАНТИ, КОИТО СВАЛЯТ ВСИЧКИ ЗАДРЪЖКИ!!!

17

До 16

преди 1 година

Аз лично НЕ подкрепям твоята теза по простата причина, че има много реални предавания, където Убиецът казва, че ще говори ЕДИНСТВЕНО АКО МУ ОБЕЩАЯТ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР, А НЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА. Което означава, че убийците СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЛИЧНАТА СИ СМЪРТ. НО НЕ ИМ ПЕКА ЗА СМЪРТТА НА ДРУГИТЕ. Смъртната присъда ще има ПРОФИЛАКТИЧНА роля донякъде, естествено!

16

Реалист

преди 1 година

Точно със сурови наказания се премахва, а не с бръщолевене, психолози и тем подобни джендърсккки глупости, питай Хан Крум ако не вярваш! И друго да те питам - теб от кой те е страх повече - от полицията или от мафията, отговорът ще ти покаже, че съм прав!

15

Анонимен

преди 1 година

Престъпността със смъртно наказание не се премахва. Само разни копейки и путинофили могат да си помислят такава глупост.

14

Анонимен

преди 1 година

Има оръжие в хората - има проблем. Няма оръжие - няма проблем. Щом има оръжие, някой му причерняло и става белята. Ако няма, най-много да има кютек, но няма да има трупове. Ясно като бял ден.

13

Анонимен

преди 1 година

Те се стрелят саморъчно, били ни конкуренция моля ти се :)))))

12

Анонимен

преди 1 година

Според мене трябва да затворим границата със Сърбия, да не ми идват тука някви съмнителни типове.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоз който стреля - смъртното наказание няма да го спре.Министри шефове на РПУ - та и служби - уволняване докато не си свършат работата да приберат незаконното оръжие -само ТОВА ще свърши работа и ще спаси животиКел файда за пострадалите семейства- роднини..приятели

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Те се излагат ве мен, пък и никаква конкуренция не са на никой :))))

9

Анонимен

преди 1 година

Днес колко стрелби имаше. Сърбите се доказаха като конкурентна нация, направо сложиха американците в малкия си джоб. Ово йе стандард. А сега въведете и смъртното наказание и съвсем се изпотепете един друг. Дали ми е неприятно за това, което става в Сърбия. Не бих казал. Който подкрепя Путин да си носи последствията, каквито и да са те. Виждаме, че путиниска Сърбия вече откачи. Хайде сега, нека другарите русофили да обвинят западните ценности за случващото се.

8

Анонимен

преди 1 година

Много са зле сърбетата, признавам го това......хахахаха :))) Ако върнеме ние смъртното наказание в България, ще изтрепим половината ни население, ама не го правим с цел, докато вие сте си неандерталци :)))

7

до 6

преди 1 година

Ами има как да провериш. Влагаш насилие, получавш насилие. То няма как да изчезне. Тогава наказанието се преввръща в мъст. А мъстта води до мъстт. Доказано в исторически план. В Нова Зеландия на практика няма тежка престъпност, защото са прекъснали порочния кръг. САЩ са "най-затворническата" страна със смъртно наказание, но престъпността се увеличава.

6

Пфф

преди 1 година

Дали ще е смъртно или доживотна без право на замяна е все едно и също. По-тежка е доживотната, защото ако влезеш на 20 и знаеш, че ще лежиш в килия до края на дните си, едва ли ще му е весело. Е, може и като станат на 100 да ги пускат де.

5

:)

преди 1 година

Не знам от къде ти вадите тези статистики, че след въвеждане на смъртни наказание, насилието нараства, но това е адски невярно твърдение....

4

Анонимен

преди 1 година

Именно насилието води до повече насилие. Тия от 30 години се гърмят. Как искате да няма насилие? В миналото насилието е било навсякъде: в правото, в семейството, навсякъде. Когато хората почват да се очовечават след ренесанса, насилието намалява.

3

Ужас

преди 1 година

Заразното зло от САЩ вече стигна и до нашите граници.Да пази Господ България.