Снимка: БГНЕС
fallback

Само ден, след като момче разстреля свои съученици и учител в училище в Белград, 15-годишно момиче наръга свой връстник и преподавател, който се опитал да я спре.

Нападението е било в гимназията "Руджер Бошкович" в Белград, съобщава сръбското издание "Блиц", като жертвите не са пострадали сериозно.

Момичето носело кухненски нож.

Тя е бивша ученичка, напуснала училище по собствена инициатива.

На място има полицейски екип. Родителите на децата се събраха пред училището, а една майка заяви, че синът й се е обадил от страх и я е молил да дойде на училище възможно най-скоро.

Инцидентът става само ден след като седмокласник изби 8 ученици и 1 охранител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 1 година

Друга медия съобщи, че е имало и майтапчийска "атака" в друго училище. Някакво ке.л.е.ш.че заплашило другите деца с пистолет-играчка. Не ми се мисли какво може да последва, след като пи.ш.леметата се убедят, че под 14-годишна възраст не ги грози арест, а само - в най-лошия случай - нещо като лечение в психиатрия и то щадящо лечение, защото сепредполага, че са все още крехки и наивни.

61

До 59

преди 1 година

Приятелю, не казвам, че напредва. Светът гние и това го вижда всеки. В Щатите процесите са напреднали най-много и не си мисли, че в Русия и Китай няма да е по-различно. Някога руските и китайските императори са се съпротивлявали срещу смъртта на феодализма - неуспешно. Никой не може да се бори с историческите процеси. Не е възможно да се затвориш в капсула извън времето и да не бъдеш засегнат от случващото се наоколо.

60

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са си същите диването като българите, но малко по - смели и тъпоглави.Е ,като турците прости няма да има никога.

fallback