Снимка БГНЕС
fallback

Ученик в седми клас в сръбския град Обреновац извади тази сутрин пластмасов пистолет в час и го насочи към съучениците си, съобщават сръбските медии.

Инцидентът е станал след едноминутното мълчание в памет на жертвите от вчерашната трагедия в белградското училище "Владислав Рибникар", когато ученик застреля девет души и рани още седем.

Полицията се отзовава на получения сигнал. Бащата на малолетния ученик е арестуван. С него в полицията отиде и синът му, пише БТА.

Във всички училища в Белград учебните занятия започнаха днес с минута мълчание в памет на жертвите от вчерашната трагедия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Хаха

преди 1 година

До пицар Сметана, сирене...вземи сложи и малко маскарпоне. После вече ще е готова за кофата, закъдето и бездруго се е запътила с теци продукти.

16

Хмх

преди 1 година

До Анонимен 17 Е кой пък ви кара да гледате телевизия? Гледайте си филми по ваш избор, има толкова хубави, особено ако знаеш и друг език. А още по-добре да прочитате и някоя свястна книга. Тогава и да гледате загубеняшки филми, умът ви ще е запълнен с нещо нормално. Тивито опразва ума и налива в тukвите ви собствената си чорба.

15

Анонимен

преди 1 година

По телевизиите на бившите соц страни се дават САМО американски отвратителни екшъни пълни с цинизми.насилие и убийства.Нашата телевизия не прави изключение.Дано не се случи и у нас!

fallback