Снимка: БГНЕС
fallback

Четирима от заподозрените за смъртоносната атака в Истанбул са арестувани в България, съобщи Нова телевизия като се позова на свои източници.

Oще по темата

Задържаните са общо петима, като трима души са с молдовско гражданство и един мъж е от арабски произход.

Сред арестуваните е и Амран Абдулрами - дясната ръка на издирвания от Интерпол Билал Хасан.

Акцията е проведена при пълна секретност.

При експлозията на пешеходния булевард „Истиклял”на 13 ноември загинаха шестима души, а 81 бяха ранени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

45

преди 1 година

значи Ангел Каралийчев е глупав, ти си умен! Ботев е глупав, ти си умен! Левски е глупав , ти си умен... и т.н. Ясно ! Предполагам че и в Украйна е военна операция, не война? Така казват "умните" и "дипломатични" нови "българе"

40

Анонимен

преди 1 година

Не е присъствие, а владичество. Има огромна разлика. Но не е и робство. На гърците, ако им кажеш че са били роби и няма да го приемат. Гърците казват "туркократия", което се превежда като "управление на турците". Т. е. са били под турска власт. Но не са били роби. И най-накрая и в България се прие правилният термин и умните българи го приеха.

39

продължаваме

преди 1 година

да слугуваме на Турция и да се умилкваме кат улични маштии, създадахме им партия, изтрихме си историята, не било робство-били присъствие, 3 синджира роби ги няма в букварите, в отговор ердоган ни пуска бежанци, стреля се по българи от другата страна на границата.кючека стана национален танц..абе роба си е роб , то аслъ при комунизма само робите оцеляха, другото беше избито, та тва остана по тез земи

fallback