41

45

преди 1 година

значи Ангел Каралийчев е глупав, ти си умен! Ботев е глупав, ти си умен! Левски е глупав , ти си умен... и т.н. Ясно ! Предполагам че и в Украйна е военна операция, не война? Така казват "умните" и "дипломатични" нови "българе"

40

Анонимен

преди 1 година

Не е присъствие, а владичество. Има огромна разлика. Но не е и робство. На гърците, ако им кажеш че са били роби и няма да го приемат. Гърците казват "туркократия", което се превежда като "управление на турците". Т. е. са били под турска власт. Но не са били роби. И най-накрая и в България се прие правилният термин и умните българи го приеха.

39

продължаваме

преди 1 година

да слугуваме на Турция и да се умилкваме кат улични маштии, създадахме им партия, изтрихме си историята, не било робство-били присъствие, 3 синджира роби ги няма в букварите, в отговор ердоган ни пуска бежанци, стреля се по българи от другата страна на границата.кючека стана национален танц..абе роба си е роб , то аслъ при комунизма само робите оцеляха, другото беше избито, та тва остана по тез земи

38

кюрдите

преди 1 година

са половин българи. едно време османците там са пращали на заточение много българи, много и остават по тез земи. Сега става така че заедно с тез на които насилан сме РОБУВАЛИ, срещу събратята си. Жалки гьотферени са съвремените "българи"

37

Малко за политика

преди 1 година

За САЩ кюрдите в Близкият Изток са това, което на Балканите са албанците. Чрез активирането на кюрдите искат да окажат натиск над Ердоган, който провежда собствена политика в интерес на Турция и не точно според инструкциите от Вашингтон.

36

Журналистка

преди 1 година

Поледна информация, но любопитното е дали и Бойко Борисов са го арестували или той вече е в затвора и не могат да го арестуват. Може и в Орландовци да е. При приятелите си мутри от СИС, ВИС и ***.

35

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 39: Откъде ги извади тия болшевики и какво общо имат с темата. Има ли такова нещо в природата? Хайде обясни например ти как познаваш кой е болшевик и кой - не.

34

Анонимен

преди 1 година

Болшевиките винаги са били терористи и заедно с терористи. Финансираха и въоръжаваха дълго време ПКК и нищо чудно и сега да финансират и въоръжават ПКК. И не става дума само за ПКК. Сума ти терористични организации са финансирани от болшевиките. Болшевик да говори за право, за истина, за законна власт в някоя държава е нонсенс. Не може човек до лакти в кръв да говори за морал.

33

Анонимен

преди 1 година

След като Турция и Русия се сдобриха и веднага броят на терористичните атаки рязко намаля. Русия индиректно е свързана с ПКК и ИД. Това се разбра от тази история. В същото време поп руските тв станции громяха Турция, която била свързана с ИД и купувала от нея петрол (което най-вероятно е вярно). Та политиката не е толкова проста работа, както на болшевиките,които пишат тук им се струва. Никога политиката на болшевиките в Русия не е била принципна.Те винаги са управлявали мръсно,гадно и нечестно.

32

Анонимен

преди 1 година

За всички, които следят политическата ситуация в Турция е ясно, че след като Турция свали руският самолет, през следващите 6 месеца, през които Турция и Русия бяха скарани терористичните атаки в Турция се увеличиха неимоверно. Турция обвиняваше за тероризма ПКК и ИД (ислямска държава), но тези терористи, които бяха хващани от ИД всички бяха минали школовка и обучение в СССР (РФ). Обучени в СССР (РФ) на тероризъм. За ПКК знаем че са подкрепяни от СССР (РФ). Иначе официално уж ИД в РФ е забранена.

31

Христо Христов

преди 1 година

България още 2011-13 година (кабинет Борисов 1) обучаваше главатарите на Ислямска държава, по нареждане на НАТО, в Правец. Факт.

30

Христо Христов

преди 1 година

Да не се притесняват! ЕСПЧ, ЕК и нпо-тата на брюкселска хранилка ще ни притиснат да ги пуснем. Вече се е случвало с ислямския терорист Чатаев, търсен от Интерпол.

29

Анонимен

преди 1 година

"Винаги ми е било чудно какво се опитват да постигат с тия атентати" ........................ Връщаме новинарската лента към началото на фаталния ден и четем как Ердоган първо подкрепя Президента Путин за Бали и след това произнася критики срещу западната политика. Вечерта на същия ден проехтя експлозията на пешеходния булевард "Истиклял". Може би критикуваният се е обидил? Може би е имал на разположение петима подходящи на няколко часа с кола от Истанбул и ги е пратил ...

28

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Защо БКП не арестува Али Агджа,който преди атентатът в Рим се подвизавале в "Японеца"? Нали уж имахме рестрикции срещу турските престъпници ?

27

Анонимен

преди 1 година

За взрива е обвинена ПКК (кюрдската комунистическа партия). По времето на НРБ, ПКК си имаше офис в София и то в центъра на града и то с витрина на на улицата. Офисът си беше там, даже когато БКП падна от власт. България едва години по-късно забрани ПКК.

26

Анонимен

преди 1 година

До 22 - Някакви доказателства за това имаш ли?

25

Анонимен

преди 1 година

"Украйна умишлено не го разруши напълно, за да има откъде да бягат путинистите. " - И това го "ектраполира" от CNN и FixNews, нали?

24

пародия

преди 1 година

Пак сме в центъра на всичко, после се вайкаме защо не ни искат в Шенген... Няма такъв цирк

23

Анонимен

преди 1 година

"Значи румънци,руснаци и араби извършили "атентат" в заграбеният от турците Келтски град Константинопол. " - Гръюни се бе, клоун ...

22

Анонимен

преди 1 година

Той кримският мост си е терористична постройка, която по законите на Украйна е незаконна и подлежи на разрушаване. Та съвсем законно си го гръмнаха. Украйна умишлено не го разруши напълно, за да има откъде да бягат путинистите. Когато Крим бъде Освободен, вече Украйна ще реши окончателната съдба на моста, но най-вероятно ще бъде разрушен, за да не идват терористи от терористичната държава по него.