Снимка: Pixabay
fallback

Служителите на родилен дом в гръцкия град Лариса занесли погрешка на млада двойка бебе, което в крайна сметка се оказало, че не е тяхното, предава БТА.

30-годишната жена родила в частна клиника в Лариса на 18 август. След раждането взела в прегръдките си бебето и го нахранила. „В кошарката, която ти носят, там, където слагат бебето, стоеше нашето картонче, не обърнахме много внимание в този момент, а и не пишеше името й“, разказва бащата. „Изпратихме снимки на роднините си, жена ми даже го накърми“, продължава той.

Цял ден двойката мислела, че това е тяхното бебе. На следващия ден нещата обаче нещата взели неочакван обрат.

Oще по темата
„На другия ден сутринта ни донесоха друго бебе. Огледахме го внимателно и си казахме: „Какво става тук? Нещо не е наред.“ Излизам в коридора и виждам предполагаемо нашето бебе да се насочва в друга посока, а аз междувременно бях изпаднал в шок. Акушерката ни казва: „Вчерашното беше друго бебе“. Тоест нашето бебе е било пратено другаде“, разказва бащата.

В крайна сметка се оказало, че е станала грешка и първия ден родителите били получили бебето на друга жена, родила в същия ден в клиниката.

Родителите все още са в шок и мислят как най-щастливият момент в живота им се превърнал в подобно премеждие. Двойката е поискала да бъде направена ДНК проба, за да не бъдат измъчвани от съмнения дали болницата не е направила още някоя грешка. Те са наели и адвокат, за да са сигурни, че отговорните няма да се измъкнат без последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

Така е бялата мафия, вече и за пари не се впрягат да те обслужват. В цялата клиника 2 деца и те ги объркали

18

анонимен

преди 1 година

Наследството винаги трябва да се дели поравно, защото това си е чиста лотария какви родители ще ти се паднат. Дори и някой да пропилее парите на рулетка, това си е негова работа, после да стои гладен. На сина ми, на дъщеря ми, на тоз, оня, е несправедливо и хазартно, защото никой не ви гарантира, че ще ви гледат, ако дадете нещо повече. Ето тази един я хранил, а друг взема златото поради допотопни възгледи. Трябвало да си яде златото на стари години, когато няма да има акъл да го продаде.......

17

До 16

преди 1 година

В нашия град се разказва случай още от соца за хитра стара мома, която присвоила всички бижута и пендари от майката и бабата на семейството. Братята не претендирали да разделят тези неща, защото съжалявали сестра си, но снахите все се разправяли с нея.Тя обаче си задържала златото.Цял живот тази не е работила, а била хранена от по-малкия си брат, но накрая подарила всичко на сина на по-възрастния казвайки, че е редно да се наследи по линия на най-възрастния. Всъщност не обичала по-малката снаха

fallback