Снимка: БГНЕС
fallback

По искане на българските служби при посещенията си в съседна РС Македония външният ни министър Теодора Генчовска е придружавана от собствена охрана.

Това съобщи Димитър Гърдев, международен секретар на партия „Има такъв народ“ и председател на Комисията по външна политика в 46-то Народно събрание. Според него "през последната година двустранните отношения между България и РСМ вместо да се подобряват рязко са се влошили". Гърдев даде за пример най-различни изявления на македонския президент и други политици в западната ни съседка.

"В коя друга държава външният ни министър отива със собствена охрана. Къде става подобно нещо", каза още Диимтър Гърдев пред БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 година

До Бул гурПо -скоро си лунгур. не мога да ви схвана вас и вашите така наречени разсъждения. Един тука ми се затюхкал че никой на Балканите не ни обича. Кого визира, сърбите ли? ха-ха че аз тях от памтивека не ги обичам. Същото е и с т. нар. македонци. Просто защото не са за обичане. Така че не се притеснявам за това. По - скоро ме смущава поведението на Ганчовска. да внимава какво прави там че да не й потрябва охрана тук. Никой не обича предателите.

28

Анонимен

преди 1 година

До Ganchoнаистина си *** ама голям. Имам предвид маломерния ти мозък. такива като тебе през вековете са предавали собствените си хора и родина. ще има да чакаш с този манталитет някой някога да уважава теб и страната в която си се родил . Никакви отстъпки за РСМ. Иначе тая Ганчовска, пардон Генчовска направо да не се връща тук .

27

Маке

преди 1 година

Да не се плаши оваа бабушка. Никои нема да иа погледне или допре. Ние македонците сме демократи и дзентлмени.

fallback