29

Анонимен

преди 1 година

До Бул гурПо -скоро си лунгур. не мога да ви схвана вас и вашите така наречени разсъждения. Един тука ми се затюхкал че никой на Балканите не ни обича. Кого визира, сърбите ли? ха-ха че аз тях от памтивека не ги обичам. Същото е и с т. нар. македонци. Просто защото не са за обичане. Така че не се притеснявам за това. По - скоро ме смущава поведението на Ганчовска. да внимава какво прави там че да не й потрябва охрана тук. Никой не обича предателите.

28

Анонимен

преди 1 година

До Ganchoнаистина си *** ама голям. Имам предвид маломерния ти мозък. такива като тебе през вековете са предавали собствените си хора и родина. ще има да чакаш с този манталитет някой някога да уважава теб и страната в която си се родил . Никакви отстъпки за РСМ. Иначе тая Ганчовска, пардон Генчовска направо да не се връща тук .

27

Маке

преди 1 година

Да не се плаши оваа бабушка. Никои нема да иа погледне или допре. Ние македонците сме демократи и дзентлмени.

26

Бул гур

преди 1 година

Вече се развенчаха българските исторически лъжи.Псевдо учените пишман историци са в паника.Нашата история като приказки за малки деца.Жалко за безсмислените жертви които сме дали през вековете.

25

Gancho

преди 1 година

Има ли държава на Балканите която да обича и симпатизира на България и българите??? Докарахме се до там ,че всички в Европа да не ни разбират и да ни презират и мразят съседните държави.Неможе да налагаме на всички съседни държави да приемат измислената ни история,която сме си съчинили за вътрешна консумация и псевдо повдигане патриотичния дух на българина.

24

Михаааал

преди 1 година

От тази управляваща сбирщина нищо не става, ама НИЩО!!! И защо ще ходи при макетата след като е засрашена. На чий ще рови из гащите. Доlни Продажници.

23

Вьзмутен

преди 1 година

Народа плаща освен собственна охрана и осигурете и собствен самолет

22

Анонимен

преди 1 година

До Цона Австрия са австрийци но езика немски. САЩ и Австралия са американи и австрали но езика английски. Косово са косовари но езика албански. Швейцария са швейцарци но езика френски или немски и зависи какъв неутралитет имат. България има право на мнение най-малко апък когато сърбите са замесени в геноциди на други народи още повече тежи бг.

21

Анонимен

преди 1 година

Не се виждат какви са ***, ами се малага българка да ходи с охрана в Скопие :)) Ще им излезе солено ако се опитат нещо да направят :))

20

Анонимен

преди 1 година

Дипломатическите отношения охладняха.Македонците ще си честват сами 24 май в Рим , без българската делегация.

19

Анонимен

преди 1 година

Макетата нападнат ли българка, край с тех ! :))

18

Анонимен

преди 1 година

До Цона Историята не може да се промени. Вече се е случила и не може да се фалшифицира. Освен това те са вече северни македонци и не са ония македонци от Югославия.

17

Цона

преди 1 година

Неприятно ми е да го кажа, но свърши вече тая история с българите. Било е някога. За 100 години Югославия затри всякакво българско самосъзнание в Македония. Хората там се самоопределят като македонци и дори културно са по-близо до Сърбия, отколкото до България. Пак казвам, неприятно ми е да кажа всичко това, но е истина.

16

Анонимен

преди 1 година

Какво значи собствена охрана това недоразумение като български министър ли отива там или като частно лице???

15

tony

преди 1 година

Да не вземат да я откраднат.

14

и още нещо

преди 1 година

Тази македония никога не е била българска!Набийте си го в *** глави!И престанете да припадате по "братята от Вардаро"!

13

Анонимен

преди 1 година

Тази невзрачна лелка с вид на продавачка в квартален магазин в Горно Нанадолнище е от квотата на другаря Мун_чо - разледайте й "професионалната" биография, нищо, че уж е от ИТН. Лелката възприема Българиякато "малка" държава - как тогава би могла да защити българските национални интереси? По-смотан външен министър никога не сме имали. Някой да й каже поне как да се облича, как да оформя косата си и да я посъветва да слага малко цвят на сивото си лице.

12

ей,прост народ

преди 1 година

А бе не се занимавайте с тия,бе!Направете една комисия, която да следи за спазването на нашите искания,да следи пресата и учебниците ,и това е!Едно нарушение да има,и им го навирате в муцуните!А те да пищят колкото си искат!

11

Анонимен

преди 1 година

Смехория са тия на Славчо ,а по изборите итн и Да за България ,и ПП по 3 %така за участие )

10

Анонимен

преди 1 година

Вие създавате проблемите с РСМ. Искате да ви се молят, да ги унижавате, да ги мачкате. А кои сте вие? - мергинали и бездарници.