Снимка: Pixabay
fallback

Митрополитът на Закинтос Дионисиос отстрани от длъжност 14 свещеници, които са отказали да се ваксинират в събота.

Митрополитът е отправил ясно предупреждение и е поискал всички в митрополията Занте да се ваксинират. Той е отстранил за постоянно един от 14-те свещеници, а на останалите е дал срок до края на седмицата да се ваксинират, съобщи "Greek City Times".

Ходът на митрополита обаче не се хареса на всички и малка част от населението на острова сподели листовки, обвиняващи митрополита в "сатанински действия" и "незаконни и нехуманни" решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Разораната целина

преди 2 години

Такова е доброволното ковид-ваксиниране в Гърция и Европа като цяло. На фона на това, колективизацията в селското стопанство на някогашните социалистически страни започва да изглежда като доброволна не само на думи.

28

Анонимен

преди 2 години

Висшия клир в Гърция са масони и сатанисти.

27

Анонимен

преди 2 години

Всички са мръднали. Защо трябва да ваксинират хората, които не искат? Ето сега и на Аустрелиън Оупън трябвало всички да са ваксинирани. Извинете, но това е многоооо прекалено. Няма чак такава зараза, с каквато плашат. Все пак минаха 2 години почти, а половината хора даже не са се заразили веднъж все още. Как е възможно това ако имаме много заразен и опасен вирус?!

fallback