Снимка: БГНЕС
fallback

„Тези дни, както обяви президентът на България, те ще направят приятелски жест и очакваме следващата седмица да осъществим първата среща на граничния пункт”, каза премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев.

Поводът е дарението от България на 50 000 дози ваксина, като в момента се уточняват подробностите с Червения кръст на България и на Северна Македония.

Новината бе потвърдена и от министъра на здравеопазването в съседката ни Венко Филипче, пише БГНЕС и припомня, че преди дни президентът на България Румен Радев заяви, че страната ни ще предостави значително дарение от ваксини на съседна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

БалканджиЙово

преди 2 години

Свърши рекламата. Сръбето па ни изпревариа. Нема да е бургаска македонската.

66

ББ

преди 2 години

а с...арменският се срещни ако щеш,радев е пътник...няма да гласувам за него заради вас и срещите ви,Народа ни не е Радев,Историята ни също,извинете се за паленето на Трибагреника ни!Извинете се за обидите нанесени на Министъра ни на Външните Работи!Извинете се за обидите на"татари",вие им служите ...ни сме Българи!!!Историята ни и Народа ни не се продават...Изход ако е нужно...можем без несправедливият и нелоялен ЕС!!!предават лоялен съюзник за да вкарат руски троянски кон..фашистк.,.нечевешко

65

Анонимен

преди 2 години

Танковете не бяха преподавани,а нарязани за скръб,понеже не функционираха.

fallback