Снимка: БГНЕС

Сръбският кризисен щаб за борба с коронавируса въведе нови ограничения заради резкия скок на броя на заразените в страната, предаде Танюг.

Още по темата

Дария Кисич-Тепавчевич от щаба съобщи днес по националната телевизия РТС, че от утре в 6 часа местно време в Белград ще бъде задължително носенето на маски не само в градския транспорт, но и във всички затворени помещения.

Тя каза, че щабът е разглеждал и възможността за ограничаване на броя на хората, събиращи се на открито или в затворени помещения, както и затваряне на ресторантите, но засега тези ограничения не са приети, допълва "Монитор".

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 месеца

Плеен, няма и да забележеш, че си бил затвор, като така или иначе цял живот си в окови.

9

От Плевен

преди 3 месеца

До 8 : Кога си бил в затвор, бе умнико!? Става въпрос за несъбиране на големи групи от хора, добра дисциплина, затваряне на заведения на закрито, без публика на мачовете. Това ли ви е живота само, че ревете като на умряло...Отраничени хора, без цели в живота,а само веселба! Имахме най- леките меркив ЕС и пак мрънкате! Безотговорни хора!

8

Анонимен

преди 3 месеца

До 2
Кви ковчези, кво камиони бе льольо?! Смъртността не се е повишила тази година спрямо предходната. В България дори бележи спад.
Ще ти кажа една тайна - хората си умират и от други неща ( инфаркти, инсулти, рак и т.н.т). И това е нормално!