Снимка: архив, Reuters
fallback

В хърватския град Сплит е станал инцидент, при който мъж е блъснал и ударил 20-годишна норвежка, за да се качи преди нея в такси. С удара той е счупил носа й.

От полицията казаха, че инцидентът е станал вчера рано сутринта, когато 20-годишната норвежка се опитала да се качи в таксито.

В този момент неизвестен мъж я е  блъснал, ударил я е и успял да се качи в колата преди нея.

Нападнатото момиче е потърсило медицинска помощ. Лекарите са констатирали тежка телесна повреда и по-точно счупване на носа, съобщи ХРТ.

Полицията издирва нападателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

една жена

преди 4 години

До Лили - не малка вина за това поведение имат и самите жени - отглеждайки готованковци, като че ли са парализирани, нощем наистина завиват 40 годишните си синчета, дундуркат ги вечно, не знам дали има по-задръстена и изостанала жена от нашата.......

28

лили

преди 4 години

Всички които дружно защитавате бияча и се подигравате на еманципацията, идва ли ви наум, че този ще пребива и мъже, освен това не ви е много приятно, че вече не можете да командвате както в миналите векове и да си разигравате коня както си искате, тогава е можело, защото жените са нямали право нито на образование, нито на собственост, е, примирявайте се, че ви свърши тоталната власт.......

27

Анонимен

преди 4 години

Къв е проблема? Нали искат равноправно отношение? Ето ти равноправие.

fallback