Снимка: архив, Булфото
fallback

Българите ще са най-многобройните гости в ресторантите и хотелите в македонския град Делчево за посрещането на новата 2016 година, пише на сайта си телевизия Сител.

Българите ще са 90% от всички гости. Най-много ще са те от Благоевград, София и Сандански, съобщават собствениците на ресторанти.

През последните години Делчево е привлекателно за българите. Всеки пазарен ден в пограничното македонско градче, което се намира на само 10 км от границата с България и на 38 км от Благоевград, пристигат пълни автобуси от България. Хората са привлечени от по-ниските цени и качествените стоки, пише Сител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

тя

преди 8 години

Така де ,да си посещаваме нашите земи!

14

123

преди 8 години

нормално и не само Делчево... аз лично съм доста впечатлена от заведенията в Македония и Сърбия... Цените прилични, храната чудесна, порциите големи, отношението също е на ниво... а у нас голяма част са едни алчни *** де чакат 1 клиент да влезе и да му смъкнат 3 кожи, по възможност да му пробутат и нещо от оня ден.... не казвам че всички са зле, нооо доста често съм попадала, пък там никога не ми се е случвало, да попадна на некоректно заведение

13

Фесконтрол

преди 8 години

Ако искат и марсиянци да се наричат, преди две години генетичното изследване показа, че кръвта им е същата като нашата, българска. Крият данните от народа, а ако изтече нещо сърбоманите веднага обявяват, че тук в България сме сите македонци, но потатарчени демек.

fallback