Мендух Тачи. Снимка: архив, Reuters
fallback

Мендух Тачи – лидер на Демократичната партия на албанците, заяви, че ако дойдат на власт в скопската община Чаир, ще забранят да се пее „Македонско девойче“, а албанското знаме няма да е по-малко от македонското, предаде сайтът mkd.mk.

Сайтът evesti.mk квалифицира заявеното като опит за привличане на вниманието или радикализиране на лидера на ДПА Мендух Тачи.

Демократичната партия на албанците вчера първа от по-големите политически сили в Македония представи кандидатите си за кметове за престоящите през март избори.

На форума на партията беше обещано също така, че няма да се допусне да продължи да се инвестира само в общини, в които живеят македонци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 11 години

мяза малко на осама.дали няма да свърши като него?

82

murmashka

преди 11 години

До анонимен 89Тая мутра Бойко в България не можа да стане лидер та го плюят и куцо и кьораво и сакато.А ти си се размечтал да станел регионален лидер!!! Мислиш си че балканските народи пасат плява и,пият вода от локвите и само сънуват как тая мутра да им станела лидер?

81

Анонимен

преди 11 години

Тая работа така няма да продължи дългао. Ние ще дадем Граф Игнатиево на НАТО да бомбат Сирия ,ако искат и сухопътна операция ще спретнем / тях ги е страх/ .На великите турци със 500 хилядната и армия ще и помогнем ,че за смях станаха . ОБАЧЕ СЛЕД ТОВА ДА СЕ ГОТВЯТ ЧЕ СИ ИСКАМЕ ОТПЛАТАТА БАЩИНИЯТА НИ МАКЕДОНИЯ . Всичко е решено за това ходи Боико при Обама .Тоя го каза ,,ОЧЕРТАВАТЕ СЕ КАТО РЕГИОНАЛЕН ЛИДЕР,,

fallback