83

Анонимен

преди 11 години

мяза малко на осама.дали няма да свърши като него?

82

murmashka

преди 11 години

До анонимен 89Тая мутра Бойко в България не можа да стане лидер та го плюят и куцо и кьораво и сакато.А ти си се размечтал да станел регионален лидер!!! Мислиш си че балканските народи пасат плява и,пият вода от локвите и само сънуват как тая мутра да им станела лидер?

81

Анонимен

преди 11 години

Тая работа така няма да продължи дългао. Ние ще дадем Граф Игнатиево на НАТО да бомбат Сирия ,ако искат и сухопътна операция ще спретнем / тях ги е страх/ .На великите турци със 500 хилядната и армия ще и помогнем ,че за смях станаха . ОБАЧЕ СЛЕД ТОВА ДА СЕ ГОТВЯТ ЧЕ СИ ИСКАМЕ ОТПЛАТАТА БАЩИНИЯТА НИ МАКЕДОНИЯ . Всичко е решено за това ходи Боико при Обама .Тоя го каза ,,ОЧЕРТАВАТЕ СЕ КАТО РЕГИОНАЛЕН ЛИДЕР,,

80

american boy

преди 11 години

Недейте сляпо да вярвате на написаното в mkd.mk. Шиптърите не са толкова глупави,че да забраняват песни - напротив, доста големи лисици са. Това със забраната на национални символи - песни, униформи, знамена и т.н. всъщност е характерно за една друга "нация" от измислената държава Б.Ю.Р.М. - сетете се сами коя! :)

79

murmashkaГ

преди 11 години

Гледам както е тръгнало в Македония не престават да лаят срещу Българя и дори днес.Това че под влияние на сърбомани в Македония се изопачава историята и се краде от българската е нищо в срвнение на оплюването на България което там е голямо..Ами какво пък? ,,Македонско девойче" ще го забранят а ,,Биляна платно белеше" ще си я пеят като ,,Фатмето платно белеше" Всичко ще е по поговорката ,,КАКВОТО ПОЧУКАЛО,ТОВА СЕ И ОБАДИЛО"

78

Анонимен

преди 11 години

6иптарско тъпо из4адие , ти на мене не може6 *** ми забрани6 ни6то ! Жена ми е от Благоевград аз съм тъпо софиско пар4е това е на6ата СВАТБЕНА ПЕСЕН ! П.С албански грозен *** , аз не съм австриец нито германец Аз съм от Бъкстон и съм един от тия където ви набиха кан4ето на Лъвов мост , заради измислените ви сладкарници ! София никога няма да бде При?тина ! ! !

77

Иван

преди 11 години

Макар, чу България освобождава Македония македонците ни мразят много, защото така са ги зомбирали сърбите. Положението е неспасяемо. Прекалено много кръв сме проляли за свободата на Македония - трябва да ги оставим сами да се оправят защото кръв не ни остана.

76

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"Няма да се допусне да се инвестира само в райони ,в които живеят македонци"!!! ДИСКРИМИНАЦИЯТА Е ЛОШО НЕЩО !!! В България положението е същото ,държавата и частният бизнес умишлено инвестират само в райони където болшинството са българи ,а в Кърджали и Лудогорието инвестициите са минимални ! По-малко работа за турци и *** ,по-малко деца се раждат естествено и хората са принудени да бягат в чужбина ! Така ,че ги оправдавам албанците щом ги дискриминират по този начин ! АВТОНОМИЯ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ

75

евдокия

преди 11 години

Македония ще пребъде.

74

Анонимен

преди 11 години

Ще пеят "Албанско девойче со забраТка"

73

Pismen

преди 11 години

Мили люде от Мъкедония, шиптерите ви дават добър пример - всички се събраха под едно знаме и искат една нация и една земя! Как ще се запазите - с камъни и прашки ли? Къде ви е била хиляди години помощта - а стегнете се малко, защото вашата глупост ще ви докара до пълно разорение! Предлагам да си направите Програма с няколко малки точки: 1 Вземане на решение за Конфедерация с България - получавате си без проблемно името и земята и европейското бъдеще срещу изхвърляне на македонизма и сърбоманите.

72

Бре!

преди 11 години

Шиптърите и от девойчета ли се страхуват вече?!

71

Българин

преди 11 години

Поздравления за макетата...щом не искат да са българи християни,ще бъдат мюсюлмани! Ще дойде време,а то е близко,в което тъпите макета ще поискат помощ от нас българите,но трудно ще се навием да изгубим войници за държава,която ни плюе и излага без никаква причина.Докато воюват с нас,незнайно защо,албанците ги превзеха ;),Пожелавам успех...на албанците ;)

70

Pravo

преди 11 години

Pravo na izbor ili navedeni kam Albania ili na kolene pred nas.

69

Уби,уби шиптъро

преди 11 години

bugarash - доде има българи патриоти како тебе у Вардарско, неке им го дадеме на албанците Вардаро. Само да сложим българското знаме в Охрид и Скопие па да видим тогава "Македонско девойче" дали ке се пее или не. Ке ги тепаме *** и сърбите. Ке ги избесиме на врбе и ке ги разстрелямо со "Калашников" от Арсенал Казанлък. И милост не ке има. България ке е вечна - от Охридското езеро до Черно море, от Дунав до Бяло море. По-велик от българският войник нема. По-страшен и смел нема.

68

BAY PANDEL

преди 11 години

SMINDUH LI E, 4UBRICACA LI E- DA GO DUVA

67

Охрид не ке го дадем

преди 11 години

Огин ке ги гори албанците. Макетата са промити мозъци, ама има и много нормални непромити българи там. Охрид няма да го дадеме на албанците. Той е велик исторически български град като Търново, Видин, Плиска и Преслав. Ке ги тепаме и албанците и промитите сърбомакета, ке се вее българското знаме на Самуиловата крепост. Да живее България! "Македонско девойче" е една от най-великите български песни, наред с "Шуми Марица", "Велик е нашият войник", "Край Босфора шум се вдига" и още много други.

66

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката май е от ДПС-то!

65

хех:)

преди 11 години

До 70 да ама като им отворя онлайн вестниците в коментарите само глупости за България пише.

64

П. М.

преди 11 години

ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ!!!