Снимка: iStock/microgen

Тези зодии от малки искат да станат политици. Живо се интересуват от случващото се в родината им и по света, следят политическия живот, знаят много за различни политически лидери. Все имат някакви нови идеи, работят върху своите каузи и им се струва, че знаят как да променят света. Ето кои са, според "Times of India".

Водолей
 
За тях винаги се казва, че са визионери, мислят напредничаво и имат много идеи за бъдещето. Те не обръщат толкова внимание на чувства, хора, връзки, по-скоро се занимават със своите проекти, отдават се на каузи. Винаги имат интересни и нестандартни хрумки и идеи. Държат на своето мнение, заявяват своята позиция, подкрепят хуманитарни каузи, интересуват се от проблемите на обществото. Опитват да влязат в политиката, за да видят дали ще могат да извършат промяната, която искат. Концентрират се над креативни техники за решаване на проблемите.

Козирог
 
Тези зодии са много сериозни, истински стратези, работливи, фокусирани над своите цели и задачи, доста амбициозни. От малки обичат да учат, интересуват се от всякакви теми, не са апатични, що се касае до политика и обществени проблеми. Те са лидери по природа, търпеливи са, не се отказват и дълго работят над целите си. Решени са да постигнат това, което са намислили. Отдават се напълно на работата, проектите, които им харесват, знаят как да убеждават, което ги прави идеални за политиката. Освен това са прагматични, искат да решават проблемите и понякога пренебрегват личния си живот.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase