Снимка: iStock/Alones Creative
Есента дойде официално преди няколко седмици и времето става все по-хладно. Вече заменихме късите поли, панталони и рокли с дълги такива, извадихме връхните дрехи. През есенния сезон и дори зимните месеци дънките са любимо облекло на много дами. Те са вечна класика, комбинират се перфектно с почти всякакъв вид горнища, удобни са. Ето и кои ще са най-хитовите модели дънки за следващите месеци, според американския "Cosmopolitan".

Дънки с навити крачоли
 
Сигурно помните как в периода 2003-2007 г. почти всички дънки бяха с подгъв, с навити крачоли около 1 педя. Е, сега това отново ще е много модерно. Достатъчно е да се сдобиете с модела дънки, който най-много ви хареса и не е прекалено впит, и просто да навиете краищата на дънките нагоре, така че да се вижда вътрешния плат. Това е начин да разнообразите визията и да я направите по-интересна.
 
Дънки с ниска талия
 
През последните няколко години дънките и панталоните с висока или поне средна талия бяха по-хитови. Но сега се завръщат дънките от началото на века - дънките с ниска талия. Те ще бъдат по-модерни от тези с висока, така че трябва да се снабдите с такъв чифт. Може да ги носите с къси блузки и колани.
Тъмни дънки
 
Едва ли има изненадани. Светлите дънки са по-подходящи за лятото и пролетните месеци. А през есента и зимата залагаме по-скоро на тъмни модели - тъмносиньо и тъмносиво. С настъпването на студеното време и по-ранното стъмняване, тъмните дънки стават все по-актуални. Те стоят елегантно и стилно. Може да ги комбинирате с дънково яке в същия нюанс. Много ефектно стоят и с блейзъри.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase