Снимка: iStock/AntonioGuillem

 Има някои хора, които не само, че не се разбират и не се харесват, а направо не се понасят и се мразят едни други. Те никога не биха приели другия, виждат всичко по различен начин, дразнят се едни на други. Вижте кои зодии се мразят едни други, според "ZeeNews".

Рак и Стрелец
 
Раците са много чувствителни, раними, крехки и емоционални зодии. Те се нуждаят от топлина, обич и много подкрепа, утеха, помощ. Стрелците са напълно противоположни - те са забавни, шегаджии, приключенци. Независими са, мразят драмите, не се трогват лесно, за тях чувствата и емоциите не са на първо място. Това създава много напрежение в отношенията между тези зодии.

Близнаци и Скорпион
 
Скорпионите са водни зодии, които са изключително страстни, понякога напрегнати, доста чувствителни, инати са, мразят повърхностните разговори и отношения, държат на смисленото и дълбокото. Близнаците пък са весели, безгрижни, понякога безотговорни, не мислят много преди да говорят и действат, не се задържат дълго на едно място. Техните думи и постъпки нараняват Скорпионите. Освен това, Близнаците са доста приказливи и разкриват тайни, а това дразни Скорпионите.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase