Снимка: iStock/Malkovstock

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера премина в знака на водния Скорпион на 22-и септември. Тя ще остане там до 17-и октомври. Периодът определено ще бъде запомнящ се, страстен и забавен! Ще мислим основно за хората, на които можем да вярваме и които ценим, интимността се издига на друго ниво, отношенията стават по-дълбоки, сближаваме се с партньора. Оставяме травмите в миналото, лекуваме се и разбитото сърце ще бъде поправено. Ето какво да очаква всяка зодия, според "People".

Овен
 
Да се приготвят за интензивност във връзките, силна енергия и страст. Нещата стават горещи. Това ще помогне на обвързаните да задълбочат вързката и да станат по-близки с половинката. Интимността, сексуалната енергия и споделянето са топ приоритети за Овните сега. Освен това, ще натрупат богатство, могат да подобрят инвестициите си.

Телец
 
Венера е планетата, която ги управлява. Да се подготвят за подобрения във всички връзки и отношения. Сега получават шансове за създаване на връзка, пълно отдаване на партьора или важно сътрудничество. Много благоприятен период за обвързаните - отношенията цъфтят сега. Необвързаните да търсят половинка, с която ще има потенциал за дългосрочни отношения. Може да създадат наистина силна връзка.

Близнаци
 
Време е да намерят правилния баланс между работата и личния живот. Връзките и отношенията с колеги, персонал или клиенти ще цъфтят сега. Ако искат да си сътрудничат с някого или да се заемат с повече работни проекти, сега е времето. Късметът е на тяхна страна. Ако сега не работят, да използват периода за да намерят нещо, което подхожда на уменията им.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase