Снимка: iStock/fizkes

Някои зодиакални знаци просто не могат да се похвалят, че са добри партньори. Сериозните връзки не са за тях, не знаят как да се справят с проблемите и да си сътрудничат с партньора, невинаги може да разчитате на тях и няма да са до вас в трудните моменти. Ето кои са тези зодии, според "MindBodyGreen".

Водолей
 
Изобщо не е изненада, че са в списъка. Водолеите имат слава на отдалечени, дистанцирани зодии, които са много независими. Не се отдават на чувства и емоции, а на каузи и проекти. Въздушни знаци с много идеи са, новатори, мислят за създаването на нови изобретения, приложения, за хуманитарни каузи, но не и за партньор, любов и семейство. Държат се хладно, не се привързват, отдалечени са от половинката. Не понасят ревността, да се чувстват като притежание на някого или да дават отчети. Ценят своята свобода и независимост. Искат да изследват своите интереси, да се отдадат на хобитата и страстите си, а не да се съобразяват с партньора.

Скорпион
 
При тях ситуацията е много интересна. По принцип, те са много лоялни, верни партньори, отдават се на любимия човек и държат много на връзката, на семейните ценности. Въпросът е, че трудно намират човек, който да допуснат до себе си, когото да обичат истински и най-вече - на когото да могат да се доверят. Имат високи критерии, потайни и мистериозни са, не обичат да споделят, не искат някой да ги предаде и да стават за смях - така много трудно създават сериозна връзка.
 
Освен това, когато още са по-незрели и изплашени, те могат да се държат странно във връзката. Обсебват се от партньора, искат да знаят всичко за него, да го притежават - не вярват на нищо и искат доказателство. Имат огромни проблеми с доверието. Копнеят за любов, но са много ревниви и постоянно ви подозират.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase