Снимка: iStock/megaflopp

 За тези зодиакални знаци често се казва, че са глезени. Те постоянно изискват много от всички, държат на лукса и удобствата, оплакват се от най-малкото, не могат да търпят някакви проблеми, неудобства и т.н. Затова имат слава на хора, които доста се лигавят и са разглезени. Вижте кои са те, според "Times of India".

Овен
 
Овните могат да бъдат доста капризни, да изискват много неща, държат всичко да се случва според техния график, техните условия, всички да се съобразяват само с техните желания. Инати са и е трудно да им се угоди, не е лесно да се разбирате с тях, тъй като трябва да сте им като подчинени. Избухват лесно, дразнят се бързо, ако има трудности, проблеми или нещо не става според очакванията им. Дори не могат да чакат известно време - стават нервни и започват да се оплакват. Държат на лукса, но не споделят удобствата, не искат някой да им краде светлината на прожекторите. 

Телец
 
Тези зодии също са големи инати и трудно ще им се угоди. Ако не стане това, което те искат, дълго ще се сърдят, инатят, като цяло - няма да отстъпят или да признаят, че бъркат. Ще направят всичко възможно да получат това, което искат и да постигнат своето. Не търпят друг да им казва какво трябва да се случи. Ако искат определена храна, да пътуват на определено място или да си купят определен предмет, няма да приемат нищо друго, няма да се примирят докато не стане. Ако са по-малки, ще накарат възрастните да им го осигурят, иначе няма да спрат да се сърдят. Ако нещо не стане според очакванията им, няма да си съдействат повече с вас.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase