Снимка: Getty Images
fallback

 От 6-и до 11-и септември в Ню Йорк се проведе Седмица на модата. Както винаги, на ревютата забелязахме много нови тенденции, които ще завладеят следващите месеци. Кое ще бъде абсолютен хит в света на модата и красотата? Вижте отговорите на "Pop Sugar".

Кварцови нокти
 
Много моделки бяха с подобен маникюр и впечатлиха. Скоро ще виждаме кварцовият маникюр навсякъде - това са нокти, вдъхновени от розовия кварц - минерал, който се свързва с безусловната любов, пречистването на емоциите, себеприемането, състраданието. Не е изненада, че кварцовите нокти стоят много сладко и нежно, с тях сте като мила принцеса. Става дума за нокти в светлорозово с нюд основа. Така се образува много интересен нюанс - светъл, но весел, издаващ оптимизъм, навяващ обич.

Бейзболни шапки
 
Вечна класика. Някои дами ги смятат за прекалено ретро, по-скоро спортни и отиващи повече на мъжете. Но истината е, че те са един от най-модерните аксесоари сега. Спокойно може да носите спортни шапки с козирка, които са с някакви надписи, букви, лого на любим отбор, емблеми. Най-хубавото е, че те се комбинират идеално не само със спортни кожени и дънкови якета, клинове, анцузи, тениски, а и с по-стилни облекла - шлифери, рокли, палта, ризи, дори с обувки на висок ток. Шей Мичъл редовно залага на такива шапки.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback