Снимка: iStock/mikeorlov

 Лятото е тук и вече все по-често мислим за ходенето на море, планираме ваканцията си и се вълнуваме за предстоящите плажни моменти и дългите летни нощи. Банският костюм е сред най-важните части от багажа, когато потегляме на морска почивка. Кои модели са абсолютен хит през сезона? Вижте отговорите на "Elite Daily".

Жълти бански
 
Жълтото завладя пролетта и остава популярен цвят за тоалети, аксесоари, обувки, маникюри и грим през лятото. Нормално - свързва се със слънцето, веселото настроение и топлото време. Сега ще е хит и за банските костюми, така ще сте в тон с пясъка и слънчевите лъчи. Всякакви разновидности са подходящи - охра, тъмножълто, яркожълто, неоново жълто, бледожълто, маслено жълто. Напоследък имено бледожълтото и масленото жълто са много модерни, така че с тях ще изглеждате най-стилни. През април Тейлър Суифт се показа на ваканция точно с бански в бледожълто.

Кокетни модели
 
Кокетната мода превзе света ни още в началото на 2024 г. Става дума за дрехи, аксесоари, чанти, обувки, маникюри с романтични и нежни детайли - сърчица, розетки, панделки, цветя, флорални мотиви, набрани елементи, воали, дантели. Тенденцията се запазва и през лятото, като влияе и на банските костюми. Сега голям хит са банските с панделки и розетки. С тях ще сте едновременно сладки, но и елегантни. Освен това, може да носите набръчкани бански, такива с надиплени елементи, бански с флорални мотиви, бански на сърчица, бански дантели. Избирайте нежни и женствени цветове.

Животински принт
Ако флоралните мотиви, панделките и воалите не са за вас, може да заложите на тези бански. С тях винаги изпъквате, правите впечатление и изглеждате сексапилни. Животинските принтове се завърнаха още през зимата, когато стана модерен стилът на богатите съпруги. Тогава се носиха палта с животински мотиви, сега пък актуални са банските с този принт. Моделите с гепардов принт ще са сред най-популярните. С тях изглеждате палави, готови за приключения, а и отиват на тена ви. Но може да носите и тигров принт, зебров принт, леопардов принт.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase