Снимка: iStock/buradaki

 Планетата на житейските уроци, границите, отговорностите и кармата Сатурн започна ретроградното си движение в мистичния и воден знак Риби на 29-и юни и то ще продължи до 15-и ноември. Сега е време да работим върху мечтите си, да променим някои свои вярвания и виждания, да пораснем и да потърсим напредък. Трябва да продължим напред по позитивен начин. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Today".

 
Овен
Да спрат да се наказват за миналото. Всеки е правил грешки и се учи от тях. Това не значи, че вечно трябва да носят товара със себе си навсякъде. Никой не е перфектен, дори те, хора са. Нека дарят на себе си същите любов, доброта и прошка, които даряват на околните.

Телец
Някои дълги и стари приятелства може сега да приключат, просто Телците са надраснали тези хора. Преди завинаги да затворят вратата за определена връзка, да поразсъждават хубаво дали наистина са готови да си тръгнат завинаги. Най-добре е да си вземат временна почивка от човека, за да преценят какви са отношенията и дали им носят полза.

Близнаци
Свикнали са да получават професионални наставления от мениджъра си. Сега е времето, в което те са главни действащи лица в кариерата си и те сами вземат решения. Време е да поемат контрола, да организират, да дават задачи на другите. Да използват всичко това, за да постигнат успех. Преди да осъзнаят, ще са на върха на професионалната стълбица. 
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase