Снимка: iStock/arvitalya

Планетата на мистиката, въображението и вдъхновението Нептун започна ретроградното си движение в Риби на 2-и юли и то ще продължи до 7-и декември. Сега сваляме розовите очила, на показ излизат нещата, които сме опитвали да игнорираме, красивите лъжи си отиват и виждаме истината. Реалността е сурова, но сега ще спрем да заблуждаваме себе си и ще може да открием мисията си. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Pop Sugar".

Овен
 
На фокус е духовността. Тези зодии ще искат да отделят повече време за работа върху себе си, разсъждаване върху живота си и върху това кои всъщност са, прекарване на повече време сами. Може да открият дълбоки, значими истини, свързани с психиката им или психологични рани, които имат. Сега ще са отдадени на това да ги излекуват и ще са способни да го направят.
 
Телец
 
При тях на фокус са свързването с другите, групите, с които се асоциират, общностите, приятелствата, екипите. Може изведнъж да осъзнаят, че ценностите им подредени, определени и ясни, колкото са си мислели, че са. Време е да поработят върху себе си и така ще могат истински да се свържат с хората, които споделят принципите им и с които се чувстват уютно.
 
Близнаци
 
Те се фокусират върху кариерата и публичния имидж. Това ги кара да отворят очите си за жестоки истини, що се касае до професионалния им път. Може да е това, че пътят, който са следвали и по който са копнеели да вървят и да се развиват, вече не е за тях и не могат да продължат по него. А може да осъзнаят, че висшестоящите, от които са търсили признания и похвали, просто не си струват и не трябва да хабят енергия за тях. Това, което осъзнаят, ще им донесе успехи и ще ги накара да се чувстват пълноценно.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase