Снимка: iStock/Kotenko_A

На 24-и февруари, събота, ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Сега е времето да опитаме да спрем да контролираме нещата, да поемем дълбоко дъх, да започнем да лекуваме себе си, да опитаме да израснем. Дните около Снежната луна (както още се нарича събитието) носят промени и трансформации. Ще има предизвикателства за тези, които са в нови връзки. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Hello! India".

Овен
 
Ще са много заети около пълнолунието. Снежната луна ги кара да жонглират с различни отговорности и задачи. Ще бъде лесно Овните да се пренатоварят и да пренебрегнат собственото си здраве, заради всичко, което им е поверено и което трябва да свършат. Но трябва да обърнат внимание и на себе си. Нека се фокусират само върху едно нещо, да опитат да не вършат няколко неща едновременно, независимо какъв ще е резултатът. Това може да е повратен момент в живота им. Трябва да са внимателни.
 
Везни
 
Пълнолунието ще им даде възможност да остъпят крачка назад, да анализират нещата и да се фокусират над голямата картина. Много е важно Везните да започнат да обръщат внимание на своята интуиция. Да слушат какво им казват ума и тялото им. Трябва и да преоценят подхода си към живота, към бъдещето. Тези зодии трябва да осъзнаят кога трябва да действат и кога да се отдръпнат, да спрат. Сега е необходимо да потърсят вътрешна яснота по тези въпроси, както и да намерят спокойствието.
 
Останалите вижте в teenproblem.net 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase