Снимка: iStock/SPmemory
Има някои зодии, на които наистина не може да разчитате много. Те дават напразни обещания, подвеждат ви, не държат на думата си, не обръщат внимание на отношенията, а мислят основно за себе си. Когато се налага, биха ви предали. Не са сред най-сериозните, отговорните и предани хора. Вижте кои са те, според "Astrotalk".
 
Близнаци
 
Не е изненада, че са в списъка. Те са известни с това, че имат 2 лица, тоест могат да са двулични. Имат слава и на манипулатори. Близнаците могат да са едни в една ситуация и съвсем други хора в друга. Самите те понякога не разбират себе си, имат вътрешни противоречия. Могат да са чаровни, да ви омаят с остроумието си и компанията си, но и са доста безгрижни, не държат на думата си, постоянно искат промяна и разнообразие. Ще изчезнат от живота ви, без изобщо дори да ви дадат обяснение, въпреки че преди това са ви ухажвали и са се държали прекрасно. Те са адаптивни, често сменят мнения и настроения, не могат да стоят дълго на едно място. Не са лоялни и отдадени, търсят тръпка и вълнение, така предават.

Стрелец
 
Имат качества, подобни на тези на Близнаците. Те са познати като свободни души, търсещи приключения, винаги в движение, винаги искащи нещо ново и вълнение. Затова рядко може да разчитате на Стрелците. Те поставят собствените си желания и прищевки пред задачите си, отдадеността, обещанията. Безгрижни са, забравят какво са обещали, не поемат отговорност. Живеят за мига, ден за ден и така често предават близки и приятели. Не могат да понасят да бъдат ограничавани, затова не създават стабилни любовни връзки. Ценят независимостта си, искат да се забавляват и не обръщат много внимание на чувствата на околните.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase