Снимка: iStock/margouillatphotos

На някои зодии просто им е по-лесно да бъдат щастливи. Те ценят малките неща, радват се на живота, рядко мрънкат. Позитивни са, знаят как да създадат добро настроение и да ободрят околните. Ето кои са най-щастливите зодии, според "Times Of India".

Телец
 
Те са земни зодии - стабилни, сериозни, не летят в облаците, но успяват да са и оптимисти. Това ги прави уникални. Те са едни от най-щастливите зодии в зодиака. Спокойни са, земни хора, ценят удоволствията на живота, без да прекаляват. Те намират щастие в стабилността, комфорта, в изкуството, лукса. Глезят себе си, обичат да са сред природа, да релаксират, грижат се за външния си вид. Но държат много на отношенията, връзките, семейството. Практични и работливи са. Решени да успеят и инати. Всичко това им носи много радост в живота.
 
Лъв
 
Тези зодии просто излъчват щастие и топлина. Управлява ги Слънцето и те са като него - заразяват с хубаво настроение и увереност. Лъвовете са горди, самоуверени, лидери. Знаят как да се справят със задачи и проблеми, обичат да са под светлините на прожекторите и блестят. Щедри са, харесва им да помагат на другите, да им вдъхват кураж и да ги мотивират. Това зарежда и самите тях с позитивна енергия. Креативни са, изразяват себе си по творчески начини и другите им се възхищават, което много допада на Лъвовете. Харизматични са, отдават се на приключения и всичко това им помага да са много щастливи личности.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase