Снимка: iStock/Drazen Zigic

Тези зодии са смели и живеят за мига. Те искат да грабнат момента, да направят всичко, за да победят. Решителни са, преследват целите си и не се страхуват да направят първата крачка в любовните отношения. Ето кои са те, според "Times of India".

Овен
 
Те просто са безстрашни, много смели, решителни и дръзки. По природа Овните са такива - трябва да действат, да рискуват, импулсивни са. Такива са и в любовния живот - преследват изгората си, искат да усетят тръпка, вълнение и да преживеят нещо ново. Затова не се страхуват да направят първата крачка. Огнени са, страстни, харесват им флирта и преследването. Показват интереса си и вървят след това, което желаят.

Лъв
 
Други огнени зодии, които са много смели. Лъвовете не се страхуват от това да направят първата крачка в любовните отношения, защото имат огромно желание някой да им се възхищава, цени, да ги глези. Когато си изберат кой да е този човек, те действат. Лидери са, общителни, позитивни - поемат инициативата, използват своя магнетизъм и завладяват с чара си. Имат харизма и са много уверени, така изпъкват и впечатляват.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase